milan11
Član
Miladine mnogo ti razmisljas o potkivanju i zamenama, na tih 3.6 hektara original raonici sa regenta bi bili za zamenu ili reparaciju posle 100-150 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uz Leoparda imao zilet platne.Čime tako precizno navaruješ?Ipak treba pogoditi taj 1 mm.
Kako si uspevao sa njima???Ja sam uz Leoparda imao zilet platne.
Ja znam da ovdje ima pametnih, ali sam primijetio da ima i pametnjakovića.Da li je pri takvom varenju bitno da li je mesec pun?
Nadam se da bradavica navaruješ čim bliže vijaka i da imaju solidnu površinu nalijeganja. Unatoč smanjenom kutu, ipak se tu javljaju značajne sile. Kad ustanoviš koji kut ti najviše odgovara, možda bi bilo dobro da cijelom linijom nalijeganja ubaciš neki pometač. Bilo bi korisno i za vijke.Jednostavno, variš kao bradavicu, obiješ šljaku, uzmeš šubler, nasloniš na bradavicu i izvučeš šipku šublera da udari u lemeš, šubler držiš pod uglom 90° na lemeš, ako pređeš željenu mjeri onda brusilicom brusiš na mjeru. Varim 3 bradavice tačno na ivici gdje se oslika linija ispod lemeša od kozlića ako se tako zove postolje ispod lemeša.
Moje radno vrijeme u 99% slučaja 6 hKoliko je optimalno? Ja sam poslednjih dana oranja isao od 3-5 popodne pa do 11-12 uvece.. to je recimo 8 sati u proseku, standardano radno vreme u firmi
Tako je, ali zato što je danas nedelja. Danas odmaranje, pa sutra nastavak sa oranjem.Znači prekrkao si optimalno vrijeme rada.