talianu
Član
SDF 1000.4
Tako mu je oznaka na papiru.
To su Far mouš ,u Indiji se proizvode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3x30,i da radis kako hoces,a da u prolece ne psujes sam sebe.ako se sa vremenom ovako nastavi oranje dalje ide sa 3x35 umesto 4x35.traktor je 160 ks.Za moj lični pojam kavitetnog oranja bi za ove uslove i ovaj traktor bio 2x50 cm!
Slike su od maloprw ,sveže.
Super je konforan kada se radi remont menjaca na 4-5 hiljada satiMenjaci tipa CVT najmanje trose, al ne sad nesto drasticno. Kod njih je najbolja iskoriscenost motora, ali je zato prenos snage najslabiji. To jest svaki fluidni prenos snage je manje iskoriscen od mehanickog.
U svakom slucaju CVT menjac je mnogo konforniji za rad. Nema potrebe za vario plugom. Lako je naci brzinu oranja uz optimalan rad motora.
Kod mene u hurlimanu je 1000.4 wti turbo interculer 110ks.U Nemackoj proizveden i trosi jebackiSDF 1000.4
Zasto silujete? Sto ne cekate mraz? Ja ne radim vec 10 dana a imam sta.Jedna slika ce Vam reci vise od 1000 reci...
Odakle ti ove inf.?Super je konforan kada se radi remont menjaca na 4-5 hiljada sati
Da li si mislio na CVT ili Vario?Super je konforan kada se radi remont menjaca na 4-5 hiljada sati
Mislim da sad svi 4 cilindra su indijci.Kod mene u hurlimanu je 1000.4 wti turbo interculer 110ks.U Nemackoj proizveden i trosi jebacki
yuuuuu!!!!!!!Jedna slika ce Vam reci vise od 1000 reci...
Kod mene lepse i lakse kukuruzisa nego strnjike. Gde je zito bilo tvrdo samo cima traktor...Stvarno oranje ide da bog sačuva, tvrdo a blato, strnjike su se nekako i uradile sli kukuruzista jako tesko
CvtDa li si mislio na CVT ili Vario?
U selu je zveknuo jedan cvt na štajeru 6145 na oko 3000rh. Popravka nesto malo iznad 12000e