Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rdje sigurno nema,i to iz dva razloga...prvi jer nakon svake sezone daske se ofarbaju,a drugi je jer je plug do tada kada je slikan radio svaki dan.takva je jedan veci deo zemlje kod nas-uhvati se sloj zemlje i voza se tako non stop...tesko i puromat to posle skine...samo mraz.Meni ovo liči na rdju. Druga glava je usijana, što se vidi i nema zemlje.
A i stvarno ne vidim logiku siljenja po mekanom, ako ne ide, kad stegne mraz onda gas. Kasno u noc i dok ide
Na dasku nahvata i voza,deflektori budu podignuti skroz ili skinuti-kako kad.mada u svakom slucaju jeste bolje bez njih u mokrom,to ne sporim.Imam sliku i bez deflektora,ako hoces...ista prica.takve zemlje sve vise podrivamo ili gruberisemo,bolji je efekat-osim kada zaoravamo stajnjak ili kopovinu(kukuruz).Za takve uslove oranja ja ne bih stavljao deflektore iz prostog razloga što oni prvi počnu da zaustavljaju zemlju i kad nalepi onda se možeš slikati.
Ova kombinacija kad ide lepo i lako može skoro jutro za sat vremena ako u
Visiš koliki je razmak između glava? Veruj nalepnici, ja sam zato i rekao za učinak.Sasa74 jel taj plug jeste to što piše na nalepnici?
Ja bih prije rekao da je do tipa daske... većinom se uzima klasična daska ili rešetka, a po meni nijedna nije za tešku zemlju, sam sam se odlučio na rizik probati neki drugačiji tip daske i evo zasad nisam se pokajao, prezadovoljanVidim kod Srđana zamalterisanog Kuhna iz Banatskog rita. Najbolje se slažu rit i Kverneland, francuzi ipak oru finije njive.
Zato sto nisi imao brzinuImao sam Vogela 1050 sa daskama WY430, taj je radio najlepše u najgorim uslovima ali nije hteo lepo da ore u idealnim uslovima. Kuhn recimo ore lepo u svim uslovima ali se u lošim izuzetno teško vuče.
8 na sat dubina 27cm rasipa se ali gde god je mraz uhvatio malo on ne zaore već samo pomeri. To mi ni jedan drugi plug nije radio. Da se razumemo, zemlja bude ravna. Taj isti plug u najgorim uslovima ista dubima, 5 na sat i sve peva.Zato sto nisi imao brzinu