Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi imamo dva vanserijska jedan troši 15l/h i ima rezervar 230l a drugi troši oko 20l/h i ima rezervar 230l+120l.Kod mene na Klasu u teškim operacijama na 1700-1900 obrtaja gorivo do rezerve traje 8 sati i to ti je to. Retko koji proizvođač je napravio da traktor radi duže od 8 sati do rezerve.
Tu je onda Brena pobednik. Rezervoar 260l a motor 110 konja popije možda 12l na sat. 577 (stari tip 90l rezervoar) u oranju može oko 9 sati i na mišiće da se dođe kući ako nije daleko.Mi imamo dva vanserijska jedan troši 15l/h i ima rezervar 230l a drugi troši oko 20l/h i ima rezervar 230l+120l.
Ti imaš Axosa? Njemu je rezerva 1/3 tanka.Kod mene na Klasu u teškim operacijama na 1700-1900 obrtaja gorivo do rezerve traje 8 sati i to ti je to. Retko koji proizvođač je napravio da traktor radi duže od 8 sati do rezerve.
Axos 340. 8 crtica redovno i 2 crte rezerve. Kod mene u oranju svlači crtu na sat.Ti imaš Axosa? Njemu je rezerva 1/3 tanka.
Danas mi kaze drugar juce mu bilo 27 litara/kj prosek...Ove godine se pogotovo vraća višak goriva sa oranja.
Verujem, sve ispod 20L/k.j ove godine kod nas je uspeh.