milan11
Član
Danas se ispadalo opet i nece moci jos 3-4 dana da se udje u njive a nove padavine najavljene za subotu... Sjajno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec nekoliko godina se nije tako lagano oralo kao ove. Ovdje tek sad probila vlaga i idealna je za oranje. Jedino sto stalno kisa prekida.Sad me strah i počet orat, a planirao sam sutra počet.
Sve su to normalne potrošnje, 15-20 i više l/kj, samo je pitanje jesu li ljudi iskreni ili ne kad ih pitaš kolko im traktor troši.
Da se razumemo-od15 do 20 l/kj je kod nas redovno,imamo jako tesku zemlju,ali ovo je sada sa vremenom i uslovima bas preteralo.Sad me strah i počet orat, a planirao sam sutra počet.
Sve su to normalne potrošnje, 15-20 i više l/kj, samo je pitanje jesu li ljudi iskreni ili ne kad ih pitaš kolko im traktor troši.
Radnik se malo zarakijao, čačkao mečku i spusti ograničenje na 3 km/h.Zove ovog jao brate, sjeb'o se traktor, neće da ide.Čoveku nije jasno kako, nov traktor da rikne ali mu je sve bilo jasno kada je ovaj došao kući.
Koji je tu motor ?Za moj lični pojam kavitetnog oranja bi za ove uslove i ovaj traktor bio 2x50 cm!
Slike su od maloprw ,sveže.