milan11
Član
Danas se ispadalo opet i nece moci jos 3-4 dana da se udje u njive a nove padavine najavljene za subotu... Sjajno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec nekoliko godina se nije tako lagano oralo kao ove. Ovdje tek sad probila vlaga i idealna je za oranje. Jedino sto stalno kisa prekida.Sad me strah i počet orat, a planirao sam sutra počet.
Sve su to normalne potrošnje, 15-20 i više l/kj, samo je pitanje jesu li ljudi iskreni ili ne kad ih pitaš kolko im traktor troši.
Da se razumemo-od15 do 20 l/kj je kod nas redovno,imamo jako tesku zemlju,ali ovo je sada sa vremenom i uslovima bas preteralo.Sad me strah i počet orat, a planirao sam sutra počet.
Sve su to normalne potrošnje, 15-20 i više l/kj, samo je pitanje jesu li ljudi iskreni ili ne kad ih pitaš kolko im traktor troši.
Radnik se malo zarakijao, čačkao mečku i spusti ograničenje na 3 km/h.Zove ovog jao brate, sjeb'o se traktor, neće da ide. Čoveku nije jasno kako, nov traktor da rikne ali mu je sve bilo jasno kada je ovaj došao kući.