Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To na Dajcu?Lijepa mehanika, rođak treba da dobije TTV neki mjenjač, a serviseri mu rekli 6 do 8000 rh i prodaja, da ga nebi kvar ošišao, a mjenjač zdf.
haha daaa, stalno kukam da su jako glupo napravili taj gas da je to strasno...kao za patuljke, blizu jako ko je visok ubija.... zato u oranju ili tanjiranju do uvrtina samo rucni koristim do par metara pred kraj, onda ide nogaJa mog rusa uvek vozim patos gas. Al je zato patos ograničen!
(Šraf ispod papučice gasa je podignut pa ne može dati veći gas od 2000 obrtaja kad stoji, kad radi to je 1900-1950.)
Tako mi je najzgodnije jer samo opustim stoplao na papučici gasa, ako moram nogom da održavam neki manji gas (mislim na oranje odnosno dugotrajne operacije, ne transport) onda nekad hoće da me uhvati grč u listu.
Verovatno zato što nisi imao prilike da radiš sa nožnim gasom.Na mom fergi stalno koristim ručni gas, noge uvek odmorne. Ne bih dao ručni gas za tri nožna.
Malo ga izmapiras dodas 30ks i gasMislim da sad svi 4 cilindra su indijci.
Čep za puštanje ulja colovni 3/8
To mi prvo upalo u oko.
Pa ne znam nije baš neki potrošač generalno,malo je uštrojen ,nije oštar na gasa.
Nije tema ali recimo teram 577 na kom je Riko grajfer bez nožnog gasa i najnormalnije šaltam levom rukom bez krčanja i dajem međugas u niže. Nije do traktora, do šofera je.21vi vek je jbg,jbš traktor bez nožnog gasa i hidro volana...mislim,teramo šta imamo,al opet se zna šta je bolje...ja ozbiljniji transport ne mogu da zamislim bez nožnog gasa,zbog šaltanja nesinhronizivanih menjača...
Oranje je druga priča,pogotovo na dugačkim njivama...
Smotan sam ja za to,ne znam ni šta je mapiranja.Ko radi to?Malo ga izmapiras dodas 30ks i gas
Ja sam imao 87 godiste imao oba.Imt 560 ima rucni gas samo,koje je to sr... od traktora jbt .....nozni gas je zakon,a naravno najbolje je kad ima i jedno i drugo,tu nema price oko toga uopste.
I meni je kverneland No1,to se slazemo.kuhna smo uzelu jer je izuzetno jak,robustan,sa manjom daskom slicno vogelovoj-i relativno bese povoljno.vuce se sasvim lepo u svim uslovima.primera radi slika od prosle godine...vogel.Nije tema ali recimo teram 577 na kom je Riko grajfer bez nožnog gasa i najnormalnije šaltam levom rukom bez krčanja i dajem međugas u niže. Nije do traktora, do šofera je.
Vidim kod Srđana zamalterisanog Kuhna iz Banatskog rita. Najbolje se slažu rit i Kverneland, francuzi ipak oru finije njive.