Reverzer bez kvacila hidro. Meni je 40 bolji.
Da ima zec kornjaca bio bi najbolji.
Da ima zec kornjaca bio bi najbolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na Klasu u teškim operacijama na 1700-1900 obrtaja gorivo do rezerve traje 8 sati i to ti je to. Retko koji proizvođač je napravio da traktor radi duže od 8 sati do rezerve.Ne razumem proizvodjace traktora koji stave tako male rezervoare da ne moze od jutra do mraka da izdrzi.. Sreca nemam tih problema na Silveru, 240l zapremina a nije veliki potrosac..
Ko da je to neka stavka da se napravi veci rezervoar sad su bar traktori visoki ima dole prostora..
Kod mene je plug na 38 tako da ću da probam sa tim zahvatom, 4x38. Koliko je težak tvoj Agrotron?@stizanin Tu je oko 135+- par cm.Najlepše ore i podseca na 16" ali mi fali kila i bar još 30 ks.Dobro je i ovako, zadovoljan sam.
Meni se cini da necu…Ораћеш само полако.
kod mene su se naostrili i cim idem plice od 26-7 vuce u orano traktor . ako padne kisa moram menjati sutraPre svega drugog proveri plazove da se nisu sami naoštrili.