Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam pratio.Koja dubina u pitanju?Samo da ima malo veci izbor brzina u ovoj ga ne moz zagusiti ni da mu je tesko u 3 je svilen za teska oranja i dubinu za repu.
30+Nisam pratio.Koja dubina u pitanju?
Sa kojim zahvatom pluga ideš?Sve zavisi od uslova.Negde jedva 6 km/h a negde ide i 8.5 km/h, neke njive dugačke ko ponedeljak, neke zeznute ko kratko ćebe pa se samo okrećeš i gubiš vreme.
Mislim da si meni uputio pitanje.Pero neores sa zts?
Moj td 5.110. Najviše trosi 15l po kj 5755m. Orem 3 brzinom drugi rang plug 3×35.dubina kolko može. Najviše do 25 cm ove godine.Tezak je 4.6t bez mene, zadnje gume 18m4 i tu nema problema. Izdrzi 5kj da ne mislis. Mada slabo sam i orao s njim lane sve doprcavanja kad je kupljen i ove godine sve na rate nisam stizao po jutro-tri i kuci ili posao ili kisa oteraju.
Ovo je da sam uzeo dan pred sebe krenuo sa punim, dosuo 50-60l i dosao kuci na mrtvoj rezervi poorao tu od 7.5kj sa dosta uvratina i izorao na drugoj njivi uvratine ceone i uz duz. Uvratina bar 4-5 prohoda, negde i 6.
Zato preko godine u prskanju,spartanju,vozanju zaboravim kad je sipano,a ovde bas trosi.
Mislim da nema, skala je dosla do dna mozda i ide sledece lampica.
Cini mi se oko 20l/kj.
@frenky malo mi je fricovka,razmisljam ispred tegova sanduk za seme,hemiji i bar 3 kante nafte da stane.
Em blato,em tvrdo.nepaljeno kukuruziste.
Ili da je sporiji menjac da idem brzinu vise. Kazem za iduvu godinu ga otvaram za 10% zahvat i bice to to dok ne bude jaci.Znam koji je tvoj model. Fali mu ta među brzina da bi dobio na potrošnji i učinku.
Koji menjac je bolji-30 ili 40?reverzer je sa kvacilom?Ili da je sporiji menjac da idem brzinu vise. Kazem za iduvu godinu ga otvaram za 10% zahvat i bice to to dok ne bude jaci.