Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je vogel l 950?Preostalo jos oko 55 kj za oranje, ove kise zezaju non stop!
Oranje nije za pohvalu ove godine i kajsevi se izvlace na nekim parcelama od kraja do kraja, pogotovo tamo gde su tragovi kombajna!
Ali sta je tu je, kad vreme dozvoli nastavljamo dalje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peet,vidim ores soju...Nisi zadovoljan sa gruberom kako radi?Preostalo jos oko 55 kj za oranje, ove kise zezaju non stop!
Oranje nije za pohvalu ove godine i kajsevi se izvlace na nekim parcelama od kraja do kraja, pogotovo tamo gde su tragovi kombajna!
Ali sta je tu je, kad vreme dozvoli nastavljamo dalje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ove godine sa zakasnjenjem sam kupio taj gruber, pomalo i ne planski i nisam stigao istanjirati sve parcele pod sojom a bez tanjiranja ne zelim gruberisati kako ne bi doslo da zagusenja drljace zetvenim ostacima na prolece!Peet,vidim ores soju...Nisi zadovoljan sa gruberom kako radi?
Ove godine sa zakasnjenjem sam kupio taj gruber, pomalo i ne planski i nisam stigao istanjirati sve parcele pod sojom a bez tanjiranja ne zelim gruberisati kako ne bi doslo da zagusenja drljace zetvenim ostacima na prolece!
Sada je zemlja mekana i nije za tanjiranje pa ide plug!
Inace sam prezadovoljan gruberom kako radi!
Kad sam ga kupio ostalo je 4 traga iza zadnja 4 radna tela jer nema tanjirace pa sam mu namontirao S opruge iza zadnja 4 tela kako bi zatrpala tragove i sad odradi zemlju perfektno i ravno iza.