Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ACA RAIC olt 16coliKrenuo danas zimsko,ide kao pesma
Lulu lako je tebi da oreš ovj pesak. Dođi do mene pa nećešni mrdnuti ni metar. A i da može ovako sitno nikad ne može da ispadne.
od neke prikolice su,obe stavljene mozda sad vec pre 15-tak god,zadnje su mi 12.4.28Срећа па ти предње гуме од ладе ниве па лако иде кроз живи песак.
tvoje misljenje mi bitno ko Palmin wc-toalet u njiviAko nesto ne volim vidti to su gume od auta ili kombija na traktorima i prikolicama, mnogo to govori o vlasnicima istih
Kiše su lepo otpustile zemljište i sad se jako lepo ore. Taman je, nije ni prevlažno ni suvo. Konkretno, ova zemlja sa snimka je livadska crnica karbonatna na lesnoj terasi. Tek je malo teža za obradu od černozema (bio je prethodnih dana Bubišin snimak oranja - tamo je najkvalitetniji černozem). Inače, u opštini Srbobran je 76% černozema i oko 20% ove livadske crnice, znači po kvalitetu zemljišta smo jako dobri. Ali nas kiša poslednjih godina opasno zaobilazi pa nam prinosi poslednjih godina zaostaju za krajevima sa lošijom zemljom ali sa više kiše...Ala se to kod vas lepo rasipa.
6050 ali je pojačan na 140 konjaKoji nh je u pitanju?
Лако је теби Душане кад ти имаш таквог доброг комшију.Узгред, јел тај НХ код комшије дошао као замена за некадашњег Класа?Danas sam imao kvar na traktoru, pa dok je ponovo stavljen u funkciju prošlo je vreme i ne bih danas završio oranje. Zato se komšija ponudio da mi pomogne pa je ipak gotovo oranje za ovu godinu. Eventualno ću možda preorati uvratine na jednoj njivi koje sam orao dok je još bilo suvo i gde plug nije hteo u zemlju pa su uvratine jako plitko uzorane...
Komšija je pravi, uvek hoće da pomogne kad treba.Лако је теби Душане кад ти имаш таквог доброг комшију.Узгред, јел тај НХ код комшије дошао као замена за некадашњег Класа?