Oranje

Pa to je nakon glavnog usjeva da, slažem se, ali mi smo pričali o biljnim ostacima od prethodne kulture u glavnom usjevu.

Volim da pročitam svako razmišljanje na ovom forumu, samo kad ne bi bilo odmah napadanja i prozivanja.
Kako bi to bilo lepo, kažeš svoje mišljenje i tačka, bez napada na drugog koji je isto izneo svoje mišljenje, a koje se kosi sa tvojim.

Nisam Darko, čak naprotiv. Želudac mi se stegao, kiša stalno pada, evo i sad lije, a nisam još uzorao strnjiku. Kako ću mučenik sa mojim fergom i plugom NK, ni sam neznam. Ovo je samo za anfibijsko vozilo..Toliko sam loše i neraspoložen, da mi je i komšinica javila da ne dolazim takav, tek kad sve uzorem i kad se okupam, naravno.

Nisam Darko, čak naprotiv. Želudac mi se stegao, kiša stalno pada, evo i sad lije, a nisam još uzorao strnjiku. Kako ću mučenik sa mojim fergom i plugom NK, ni sam neznam. Ovo je samo za anfibijsko vozilo..Toliko sam loše i neraspoložen, da mi je i komšinica javila da ne dolazim takav, tek kad sve uzorem i kad se okupam, naravno.
Kod mene po ovakvom potopu moze se raditi samo skines jedno pluzno telo i teraj 🤣

20231113-100817.jpg
20231113-100737.jpg

Ja probao juče kukuruzište i ne može. Previše vlažno. Proklizava mi traktor. Danas ovako lep dan i da to malo prosuši već sutra bi se moglo uraditi. Ali i to je teško. Em sutra najvljuju opet kišu em je mcrveno slovo. A i slava mi kod tašte i tasta. Ne bih da kvarim odnose. Da se ne ljute :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ima neko iskustva sa kverneland hydrein plugom? Ima neke cudne daske jako su plitke i dugacke. Kako bi radio gde ima puno mase?

Nazad
Vrh