Oranje

Gde mogu da se nađu kverneland daske za 757.
Cele glave su kverneland. Ne samo daske. Zapravo, u pitanju su daske sa oznakom 063261
Kao sto je i napisano, te glave su dosta zastupljene na IMT 754 plugu koji je niskog klirensa, ali sa razmakom 2x30cm.
Malo redje je naci IMT 756.25 koji ima zapravo ram od 756 a glave su kverneland i uzasno je tesko naci fsbricki 757.25 koja je ideslna kombinacija. Postoji i IMT 757.35 tj trobrazni sa kverneland glavama.

Evo uoravo na oglasima postoji jedan takav ali ne u dobrom stanju, inace bi vec bio u mom dvoristu obzirom da jurim da ga kupim.

Pukla mu je daska i ram je takodje varen. Cena 450e

Свуда има стоке и превараната. Погледај форум. Товаришево,Локве итд. "Трговци" су увјек били посебна сорта људи.Трговци намерно под наводницима.Најгори човек кога ја познајем је из твог комшилука тј село близу твог. Нема правила

Свуда има стоке и превараната. Погледај форум. Товаришево,Локве итд. "Трговци" су увјек били посебна сорта људи.Трговци намерно под наводницима.Најгори човек кога ја познајем је из твог комшилука тј село близу твог. Нема правила
Ako mogu te pitati zasto si podveo Lokve u tu grupu neslavnu?

Mom komšiji su i put platili,probali da ga zajebu ali se zajebali.Nisu znali koliko je ovaj lud,a i nije išao sam.

Покојном оцу је душевна храна била ценкање и трговина са циганима. И они су сами долазили код нас. Имао је пар сарадника из купусине и вајске, какви су то фестивали били... Чак сам и ја био међу ставкама, хтели да ме жене.

Nazad
Vrh