Uzet za vreme sajma Lemken EuroPal 5 3+0 sa rešetkastim daskama 13.200 + pdv.Kad sam gledao na sajmu proletos kuhn 113 je bio 10400 + pdv(puna i resetka) ,regent resetka 9600+pdv,a lemken resetka 13300 plus pdv barem koliko se secam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzet za vreme sajma Lemken EuroPal 5 3+0 sa rešetkastim daskama 13.200 + pdv.Kad sam gledao na sajmu proletos kuhn 113 je bio 10400 + pdv(puna i resetka) ,regent resetka 9600+pdv,a lemken resetka 13300 plus pdv barem koliko se secam..
Kod Vogela je stvar što se manje više uzimaju do maksimalne jačine XMS, on ima jaču okretnicu, ali greda je i dalje 150x120x8. Rijetko ko uzima XS, a on ima gredu 140x140x10, onda nebi pucala, Lemken i kod slabije grede 120x120 ima 10 mm meso, Pottinger također s tim da on može imati još i ojačanu, S verzija, ovi spomenuti naravno imaju i jače grede od spomenutih.. Kverni sa kojim sam ja orao LS model ima 140x140, ali isto 8 mm debljina grede.Jedina mana mu je što je jak?pa ne može da bude i jak a ujedno lagan.
Okretnica pukne kod mnogih ali kod mnogih su grede pucale a kod Kuhn nisam čuo.
Po lepoti oranja Vogel je možda i najbolji.Ali za teže zemlje nisam siguran kako bi izdržali.
Kod nas mnogi imaju lemken,kažu da se teze vuku a da je oranje lepše.Kvenderland kažu ide lakše ali je slabiji i msm da nije kvalitet kao pre.
I da dodam na ovo Pottinger servo 25 3 brazde puna daska 11500+pdvRegent eurostar 120 3 brazde 10500+pdv
Rabe Albatros 3 brazde 12500+pdv
Lemken europal 5 3 brazde 13500+pdv
to su svi sa punim daskama pretpluznjacima i radnim tocko.
Ima i kod nas jedan 4 brazde par godina star nesto je pucalo na njemuKuhn je mocan konstrukcijski i ne znam sta bi trebalo da se desi da nesto pukne na njemu, al je zato tezak ko smrt. Imam utisak da se tesko vuce jer kad uporedim kako neki u slicnoj zemlji vuku kverneland sa manje snage vidim da tu nesto nije kako treba.
A kakvo je tvoje iskustvo sa Kuhn.?Ja ovo vise govorim iz mog iskustva sa 151 Kuhn plugom.
Vreme jesenjih radova gotova pa moze dole cena, izvinjavam se, “cena u rikverc”Ko zna šta će biti .Gvozdje palo,nafta takodje....naši proizvodi .
Para nema opšti metez