Oranje

Da li je još neko kupovao plastične deflektore od P. Grbića? Koliko su izdržali? Kod mene za sada 20 jutara i još su čitavi.

Tako je i kod mene, njiva nema niti 1ha, ali oblik glup, ima i valjda pola jutra uvratina. 4 sata sam orao ove godine, a potrošnja nekih 9 litara po satu. Inače mi za tu površinu treba malo jače sat vremena ako je njiva donekle kulturna.

https://postimg.cc/Wd0q1mr8][/url]
Ovo ako nemas obratac, nego ores sa ravnjakom je ravno ubistvu iz zasede sa gubljenje vremena i satiranje kicme u traktoru...

Za 560 najbolje bi bilo nekog regenta da pronadješ. Mogao bi i vogel i lemken. Normalno o dvobraznom plugu govorimo, po mogucstvu štelovanje na 12 ili 14 coli zahvata.

Sta toliko vidite u Regentu ? Radio sam ove godine sa nekim obrtacem regent bez pretpluznjaka ore kao i 757 mozda i losije.
757 sa pretpluznjacima je Amerika za njega.
Regent se dosta lakse vuce i lepse slaže brazdu, inace sam u potrazi za imt 757 3 brozni, hteo bih da napravim imt 757 sa 4 brazde, to mi deluje najpovoljnija solucija...

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Nešto sa tim plugom nije kako treba.Moj je or'o za medalju kako bez tako i sa pretplužnjacima.
@Field Ima drugar da proda 757.30, stoji deset godina, ne koristi se.

Nazad
Vrh