dragan.kovacev
Član
Al plug nije kompletan fale mu deflektori, al sreca tu je on jer bas ih on izliva od plastike, ja samo trebam nosace da namestim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jel pao dogovor, ili se premišljaš?Al plug nije kompletan fale mu deflektori, al sreca tu je on jer bas ih on izliva od plastike, ja samo trebam nosace da namestim
Ovo ako nemas obratac, nego ores sa ravnjakom je ravno ubistvu iz zasede sa gubljenje vremena i satiranje kicme u traktoru...Tako je i kod mene, njiva nema niti 1ha, ali oblik glup, ima i valjda pola jutra uvratina. 4 sata sam orao ove godine, a potrošnja nekih 9 litara po satu. Inače mi za tu površinu treba malo jače sat vremena ako je njiva donekle kulturna.
https://postimg.cc/Wd0q1mr8][/url]
Kinez,foton 804.Au Neđo ala si ga uradio, svaka čast. Koji to traktor vuče?
Okretači se ništa teže ne vuku od ravnjaka. Postoji razlika u vučnoj sili za iste uvjete ovisno od marke i modela, kao i kod ravnjaka. Jedino je razlika u nošenju, jer je otprilike duplo teži.Koji obrtac bi mogao da vuče imt 560. Ima tu i nešto smonice ali ima i lakših zemlji?
Mojim regentom si radio?Sta toliko vidite u Regentu ? Radio sam ove godine sa nekim obrtacem regent bez pretpluznjaka ore kao i 757 mozda i losije.
757 sa pretpluznjacima je Amerika za njega.
Regent se dosta lakse vuce i lepse slaže brazdu, inace sam u potrazi za imt 757 3 brozni, hteo bih da napravim imt 757 sa 4 brazde, to mi deluje najpovoljnija solucija...Sta toliko vidite u Regentu ? Radio sam ove godine sa nekim obrtacem regent bez pretpluznjaka ore kao i 757 mozda i losije.
757 sa pretpluznjacima je Amerika za njega.