paorpaor
Član
Zaorava dobro, mislim najbolje od svih, al po mom misljenju se tesko vuce.A kakvo je tvoje iskustvo sa Kuhn.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaorava dobro, mislim najbolje od svih, al po mom misljenju se tesko vuce.A kakvo je tvoje iskustvo sa Kuhn.?
SkupA taj gregori beson ...
Kakav je...
Kosta oko 13000 e
kod nas jedan gazda je probavao vogela regenta lemkena i na kraju kuhn-a u pitanju je lose istarupirana kukuruzovina i on je najbolje pakovao i nije ni jednom zagusio i brzinom manje ga je morao vuci za razliku od ovih tri prva pluga. Mada i kod ovih plugova je dobro zaoravanje mada zna negde malo da viri kukuruzovina i ponekad da zagusi,ali to je zanemarljivo. 1km/h ide traktor brze i lakse ga vuce sa vogelom regentom i lemkeno. Tako da od 10 do 20% mislim da je teze vuce Kuhn-a. U pitanju su 4 brazde i traktor 160-170ksZaorava dobro, mislim najbolje od svih, al po mom misljenju se tesko vuce.
Po meni predimenzioniran i pretežak plug i za vuci i za nositi, dosta se prodaju zbog šeme za povraćaj, ali mislim da i to vise nije aktuelno...Niko da uporedi ermo sa ovim plugovima, jes da nisu zvucno ime , ali vidim da se dosta prodaju u zadnje vreme, masivno i tesko deluju, stogod plug
Jedan veliki paor sa puno iskustva iz okoline Beceja, kaze dok njega nije imao mislio da je er- mo vrh…A taj gregori beson ...
Kakav je...
Kosta oko 13000 e
Može da ga nosi, član Sava Bata ore sa 1221.3 i Ermo 4 glave, obrtač... imao sam negde slike, ako nađem okačićuNe može da ga nosi.
Mislis orao?Može da ga nosi, član Sava Bata ore sa 1221.3 i Ermo 4 glave, obrtač... imao sam negde slike, ako nađem okačiću