Oranje

Niko da uporedi ermo sa ovim plugovima, jes da nisu zvucno ime , ali vidim da se dosta prodaju u zadnje vreme, masivno i tesko deluju, stogod plug

Zaorava dobro, mislim najbolje od svih, al po mom misljenju se tesko vuce.
kod nas jedan gazda je probavao vogela regenta lemkena i na kraju kuhn-a u pitanju je lose istarupirana kukuruzovina i on je najbolje pakovao i nije ni jednom zagusio i brzinom manje ga je morao vuci za razliku od ovih tri prva pluga. Mada i kod ovih plugova je dobro zaoravanje mada zna negde malo da viri kukuruzovina i ponekad da zagusi,ali to je zanemarljivo. 1km/h ide traktor brze i lakse ga vuce sa vogelom regentom i lemkeno. Tako da od 10 do 20% mislim da je teze vuce Kuhn-a. U pitanju su 4 brazde i traktor 160-170ks

Niko da uporedi ermo sa ovim plugovima, jes da nisu zvucno ime , ali vidim da se dosta prodaju u zadnje vreme, masivno i tesko deluju, stogod plug
Po meni predimenzioniran i pretežak plug i za vuci i za nositi, dosta se prodaju zbog šeme za povraćaj, ali mislim da i to vise nije aktuelno...

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Ermo ima jednu razliku od drugih u vario izvedbi, a to je da može imati zahvat čak 70 cm po brazdi. Meni osobno se to baš i ne sviđa.

Kod nas je letos stigao nov Ermo 4 brazde.Namenjen je Rusvaju od 150 ks, vidim da su orali sa starim trobrazdnim obrtačem a Ermo nisu kačili za traktor.Zašto je tako ne znam.

Sta je tu onda dobro ako se tesko vuce!? Kod mene dva Same super titan 190, jedna nosi vogela 5b gruva kao s.Ilija, drugi kuhna 4b. Nema price da ti plugovi mogu biti br.1

Nazad
Vrh