nikola indjija
Član
Kao
U MihaljevcimaČernozem, prva klasa zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U MihaljevcimaČernozem, prva klasa zemlje.
Kod Matica je prava smoLnica.Za plug 3 brazde mislim da je minimum 120-130ks i to u idealnim uslovima.Da, u Čonoplji je stvarno loša zemlja a plug mu vadi prosek.Javiće se član Nikola od Inđije koji danas ore kod mene u ataru da objasni razliku između njihove i naše zemlje.
Sad ćeš orati i vamo u mom kraju, ako već nisi, pa ćeš da vidiš kako leti sa tri brazde...Kao
U Mihaljevcima
Ниси разумео. Говорило се о нечем другом - о контроли вуче тј о пливајућем положају а то се налази ван кабине - може да приђеш тако што се завучеш између степеница и левог задњег точка или кроз патос кабине.Samo mi nije jasno kako su pisali ovde clanovi da onu rucicu ispod sedista za zakljucavanje hidraulike u toku oranja pomere na levu stanu, kao da je zakljucana a ne na desnu, kako to uspete? meni ona samo radi na levo kad su poluge skroz gore, tj da zakljuca.....ili ne mislite na tu rucicu
i jos jedno pitanje, cemu sluzi ona rucica skroz levo u kabini, za podizanje onih sipki nazad, koja je njena uloga uopste, mislim tih sipki, kad se podizu a kad spustaju? Sem kad se skida poteznica donjua, ne znam jos kada... To mi je isto bilo podignuto na gore, tj ta rucica zakacena na bravicu onu, sad sam to spustio, isto mislim da je smetalo plugu
Necu lolo ove god.Sad ćeš orati i vamo u mom kraju, ako već nisi, pa ćeš da vidiš kako leti sa tri brazde...
Eeee pa tooo, hvala lepo na objasnjenju kolegaНиси разумео. Говорило се о нечем другом - о контроли вуче тј о пливајућем положају а то се налази ван кабине - може да приђеш тако што се завучеш између степеница и левог задњег точка или кроз патос кабине.
Друго, те шипке које помињеш су за подизање куке за качење приколице а куку, вероватно, немаш па ти та ручица ни не треба. Код мене је скинута.
Слика 59, страна 26http://www.agro-simeks.com/podaci/u...QQFnoECBQQAQ&usg=AOvVaw1npZo1NInPvkv-nXOwRR-F
Koji si termometar stavio?Otvaranje sezone oranja kod nas....
Nasa najteza i najkvalitetnija zemlja za obradu...