Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam hvalio plug.Kad Željko iz Čonoplje postavi fotke oranja sa njegovim Regentom onda su svi oduševljeni plugom. A sada kad tako isto to postavi samo sa 757 onda hvalite zemlju a ne plug
A kakvi su raonici?Jbt bio sam ubedjen da je obrnuto u tom trenutku danas, mada mi mozak vis enije ni radio od silnog izlazenja i nerviranja....hvala kolega! Da da ovaj sjajan tekst sam skroz zaboravio oko stelovanja, dobro si me podsetio Malo me samo buni sto neko vreme ide sve ok a onda odjednom se pomeri tj pobrljavi....probacu sutra opet
To se meni događa kad plug uđe u tragove od kombajna. Pogotovo kad se vrši po mokrom. Nije toliko izraženo zbog težine i zahvata pluga, ali vidi se i osjeti.Jbt bio sam ubedjen da je obrnuto u tom trenutku danas, mada mi mozak vis enije ni radio od silnog izlazenja i nerviranja....hvala kolega! Da da ovaj sjajan tekst sam skroz zaboravio oko stelovanja, dobro si me podsetio Malo me samo buni sto neko vreme ide sve ok a onda odjednom se pomeri tj pobrljavi....probacu sutra opet