Odgledao sam...Nisi odgledao klip. I na drugom kraju ima asfalt, ali bez ograde i takodje nema grumena zemlje na putu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odgledao sam...Nisi odgledao klip. I na drugom kraju ima asfalt, ali bez ograde i takodje nema grumena zemlje na putu.
Markeri.A sta je ono na tockovima? Nesto sto sece kukuruzovinu?
Sto cekati decembar?Ja orao blato danas…. To ti je kad je smonica a nisi uradio na vreme…
I tačno će ove dve njive dogodine da postanu livade (jedna ide u tds a druga u lucerku-nije napamet nego po analizi).
Ni meni, mislio sam da ne proklizava.Jbt, ni na kraj pameti mi nije bilo. A logično….
Imam ja na kvenerlandu na zadnjoj brazdi.Mislio sam da to nije nešto dok nisam slomio jedan i ta brazda je toliko odvaljivala da sam brzo to rešio ,ali ni zamenski u Sirigu nisu tako jeftiniDa li neko ima na plugu nož brazde?Nož koji se montira kod špica raonika i koji izigrava crtalo!Razmišljam da li da namontiram noževe na sve brazde ili da uzmem klasično crtalo samo za zadnju brazdu i vozi.
Pre ce biti da se zabadaju i sprecavaju proklizavanje.Markeri.