Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mu desno "oko" gleda u brazdu?!
Željko kako je lemken podešen na koji zahvat? To je europal 5? Kako plug podnosi maksuma?Ma nije jos uvek radi,ali sad mi nesto ostalo za oranje sto sam vozio stajnjak i osoku,a napolju ladno ko na motoru pa sam od drugara posudio traktor da zavrsim i da se ne smrzavam
podesen je na 3x44cm,jeste euro opal 5 3+1 .Taman mu je plug, ove godine sam bas dosta razlicitih preduseva i terena porao sa njim.Željko kako je lemken podešen na koji zahvat? To je europal 5? Kako plug podnosi maksuma?
Gde si ti kada su ovako ravne njive negde uz reku?
Uvek sam se pitao gde je Globoder, pominje ga Ckalja u onom klipu kad je "fudbalski menadzer" Za Veliki Siljegovac sam cuo ranije evo sad znam i za GloboderNije baš uz reku. Globoder. Vazdušnom linijom mi je reka od ove njive nekih dva ipo kilometra. Ravna je parcela ali je zemlja kisela.
Kako su meni ovi imt558 ruzni traktori, strasno mi izgledaju pogotovo bez kabine. Jedan od ruznijih na izgled a ima ih dosta kod nas...Sila je to,najbolji orač.
Pa ne je...,ooovaj,ore lep nego sposobanKako su meni ovi imt558 ruzni traktori, strasno mi izgledaju pogotovo bez kabine. Jedan od ruznijih na izgled a ima ih dosta kod nas...
case u kombinaciji sa lemkenom 3x44cm u 98% slucaja ide 8 brzina,a brzina kretanja ide od 8 do 9 km/h na 1900 obrtaja.@zeljko025
Jel vozis 10 brzinom i 3x44 Regenta?
Pa tamo je severni deo sela ravan ko tepsija tek kad se krene juzno po onim ulicicama ima brda.Nije baš uz reku. Globoder. Vazdušnom linijom mi je reka od ove njive nekih dva ipo kilometra. Ravna je parcela ali je zemlja kisela.
Nisi odgledao klip. I na drugom kraju ima asfalt, ali bez ograde i takodje nema grumena zemlje na putu.Ne bi niko, naši imaju oči i videli bi ogradu i žicu...