Oranje

Izgleda da je vama zabava da ubijate pse, kao da su oni krivi sto su izbaceni i gladni...pazi ovo, sunjao se da ubije srnu ali je poplasio lutalice koje su spavale tu i one su mu krive....jos je dosao sutra i sve ih pobio, brate mili, ko je ovde lud? Nikad me u zivotu nije napao pas, sto kaze kolega jedan, setam na njih ili pored njih, cak zovem svakoga da ga pomazim....naravno bio sam prisutan kad osete ko ih ne voli, hoce da laju

Nisu druze tebi kerovi klali ovce zivinu itd pa tako lepo pricas.I ja volim sve zivotinje,zato se i bavim poljoprivredom ali neki kerovi su jednostavno napast i zlo i moras ih se resiti isto kao sto ispadne i los covek,silovatelj ubica itd.To sto ih je neko nekad negde izbacio i sto su oni gladni ja nisam kriv,ali nisu krive ni moje ovce pa su oni pokusali da ih kolju par puta.Kriva je sluzba-drzava ili ko vec ko taj problem treba da resi,a ne kada ih ja pozovem odjebu me ko 2 i 2 i onda sam morao da preuzmem stvar u svoje ruke.Sarplaninac od kada ga imam je zaklao je sigurno 15-ak komada.

To je druga stvar naravno, ko bi to opravdao, apsolutno se slazem da ima losih kao i ljudi i da treba da se zastitis. Kada bi klepali po dzepu vlasnika ne bi ni izbacio psa kad mu dosadi. Sve je to jedan zacaran krug. Ja pricam za ljude koji iz dosade ubijaju pse, imam kod mene u selu dve, tri lutalice dodju kada sam tamo uvek im dam da jedu, sada me cesto i cekaju...toliko su plasljive da se boje senke svoje a ne nekoga da pogledaju....naravno, pikiraju ih pojedinci da ih ubiju, zasto sto eto...'sta ce na ulicu, gledaj kako je dovratan, nikakav', sutiraju ih....jednog cekam na zicer opasno, posto em sto ih sutira em pobaca vodu kad god ostavim ispred kuce...samo nikako da ga navatam na delu...
Izvinjavam se za off necu vise :D

Ovo volim kad skrenemo sa teme kao u mom lajvu...Ja o aktuelnom trenutku srpske poljoprivrede a deca o Zetoru...Komšija hrani pse lutalice koji su tokom jeseni sklonište našli ispod mojih zmajevki koje su stajale ispred njegove kuće. Skupilo se 5-6 keretina i malo po malo krenuli u napad na bicikliste i prolaznike. Neko pozove Sistem 48, stignu šinteri, komšija prešao preko na kafu, njegov Švrća ostao preko ispred kapije, džukele se razbežale a šinteri uhvatili i odneli Švrću...Što bi rekao Luka: Je*em ti ženo majku !!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :haha: :haha: :haha: :unsure::unsure::unsure:

Pa ako ćemo ruku na srce ,šinteri ne mogu da uhvate lutalicu ,nego švrće i ove što im dođu na kuc-kuc.
Imao sam prilike da gledam pokušaj hvatanja jednog "preponaša" Dok je majstor podigao meredov on je već proleteo pored njega .Doduše šinter je malo teži (oko 130+kg)

Samo lagano i pun gas...
0ced8406b0376db9bf17fdf538412a96.jpg
662358da5fe84cd48d00e81d8a566af2.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

online upload photos

uploadpic

Коначно и код мене да се преврће бразда терају отац и друг не шале се мало остаје одозго али све ћњ то сетвоспремач разбарушити на пролеће. Једино што ми се не свиђа рус дими, а није димио пре. Пумпа одрађена дизне проверене и мајстор каже да су ОК мораћемо мало закренути пумпу.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh