Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to i jeste dubina koju želim da orem. I sada su na tom razmaku, ali na drugoj rupi.Zavisi koju dubinu hoćeš da oreš. Ovo je podešeno za 21-28 cm, pretplužnjaci su 14 cm od raonika. Nisam siguran koja je to rupa ali ti je ovo mera.
Ko vozi dron??Drugi dan oranja krećemo u Surduk, na vama dobro poznatu njivu. Treba da pooremo 6,2 hektara i za to će poslužiti Case Puma 155 i Belorus 892. Da li su dobar par i da li mogu zajedno da oru na istoj njivi, pogledajte u videu... Mehanizacija u klipu: Case Puma 155 & Kverneland 150b MTZ Belarus 892 rm & Lemken Europal 5 Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.
Dosta je nisko predpluznjak. Da li traktor u tom slucaju vuce lakse ili teze??Zavisi koju dubinu hoćeš da oreš. Ovo je podešeno za 21-28 cm, pretplužnjaci su 14 cm od raonika. Nisam siguran koja je to rupa ali ti je ovo mera.
Ko će, ja...Ko vozi dron??
Ako ores na 30cm znaci da 10 cm treba da budu spusteni u zemlju ili 20cm od vrha raonika (dna brazde). I znate kako se oseti kad su spusteni previse. Ja orao za zito pa ostali plice. Kad sam krenuo dublje da orem, oseti se odmah po potrosnji.1/3 od dna brazde ili obrnuto?
Radi i jedno i drugo,i i jedno i drugo ima mane i prednosti,bolje predpluznjaci.Šta bolje uradi posao.