cvejka
Član
Što si nervozan druže?Серете овде као грлице, око орања и влаге...да повукла се за пар сати на овако високом терену, а овде паламудите као свеједно вам је како орете..да јесте свеједно је ал када би се зајебавали...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što si nervozan druže?Серете овде као грлице, око орања и влаге...да повукла се за пар сати на овако високом терену, а овде паламудите као свеједно вам је како орете..да јесте свеједно је ал када би се зајебавали...
Oranje od pre neki dan. .Ovde neki se uzive kao da jedini oru, pa ispade i to neka zajebana mustra gde samo odabrani uspevaju.
Bilo je u temi mnogo lepih oranja gde ljudi sa malim traktorima i plugom naprave savrsen posao pa ne tupe k***c uopste i ako bi mogli.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Svaka cast, zapamtio sam da tvoje oranje kolega uvek ispadne fantazija, verovatno pratis sve parametre (cekas idealne uslove) i bez dileme umes nastelovati svoj stroj....
Вероватно да би пропао до кине да сам јуче отишао да оремјес ..може само боље да се оре у односу на прошли викенд када је ово и рађено...Znaci da si juce otisao bilo bi vode do kolena
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Tesko je 2 vlage uhvatiti za isti dan.Dzabe,pobegla ti vlaga
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Drži sada vlagu.Kod mene baš i ne ide lako.Ko je orao pre kiše kaže da je išlo dosta, dosta lakše.
Do 2011. je tu bila šuma....Nekih 40-tak godina, šuma I klase bagrema....Isekao i povadio panjeve pa par godina sejao sudansku travu za krave...U ćošku te parcele je bila gomila stajnjaka, sigurno 20- tak prikolica, nešto ovde razbacio, a gro količine otišlo na njivu... Onda posejao lucerku i sada ću tu saditi baštu, krompir, luk, paradajz....Samo jedan deo, jer je parcela 1010m2, a ostatak kukuruz "osmak" ili "crveni" kukuruz....Drugi imam a prvi bih mogao nabaviti pa ću videti, možda i oba....Dobrodole, šta planiraš da seješ na to lucerište? Opet lucerku ili?
Lepa zemlja, ali bi joj dobra tura stajnjaka prijala..