Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam slicnu njivu, ove godine sam uspeo da je uzorem celu jer je letos radio podrivac i izgleda resio problemJovo ovo je slatina.Taj deo sam preskočio jer sam na jednom mestu potonuo i jedva izašao napolje.To parče ostaje neuzorano pa ću videti na proleće šta će od toga biti.
Juče sam orao parcelu malo dalje od ove kroz vodu i blato, sreća nema slatine.2,6 k.j or'o skoro 4 sata, em kratko, em blato na početku i kraju.
I ja sam juce orao slicno. Uzorao 5kj i napustio. Tu ce ici podrivac
Kao da je zadnja desna guma uža od leve?
35cmKoliki ti je zahvat po glavi?
Profesionalac.....Video i montaža odkidaju...
Pitali su tačno 61 put što na fejsu što na jutjubu...Sam vozim sve zajedno...Радослава, а где је арма? Зашто не ореш с њом? Једно 6-7 пута су питали. Свака ти част како имаш воље да сваком одговориш.
Иначе, лепо орање.
Још да питам да ли ти управљаш дроном док ореш или је ту био још неко?
Zavisi koju dubinu hoćeš da oreš. Ovo je podešeno za 21-28 cm, pretplužnjaci su 14 cm od raonika. Nisam siguran koja je to rupa ali ti je ovo mera.Radoslave na kojoj rupi stoje pretplužnjaci na lemkenu gledajuci od gornje rupe. Vidim ds su nosači najdslje od glave pluga. Kod mene je seviser stavio nosac na srednju rupu, pomerio bi i ja skroz napred, i malko niže, imam utisak da nedovoljno guraju zemlju slamu i čapur na dno brazde.