Klirens 72 i nije baš mali, a između glava neznam koliko je. Malo je teže naći dvobrazni plug 14 coli da valja, polovni sve je to staro, od novih jedino ima Bečejska kopija Vogela, Jaguar, leopard Dubica i Alpler valjda Turski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedna trećina je minimum a polovina maksimum. Kad bi neko orao za pšenicu plitko sa pretplužnjacima na 15 cm dubine a oni na 5 cm, ukupno bi za ceo dan uzorao 100 dužnih metara...Ako ores na 30cm znaci da 10 cm treba da budu spusteni u zemlju ili 20cm od vrha raonika (dna brazde). I znate kako se oseti kad su spusteni previse. Ja orao za zito pa ostali plice. Kad sam krenuo dublje da orem, oseti se odmah po potrosnji.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Jedna je rekord a druga Ruma-guma iste su dimenzije guma ali opet nije isti kalupKao da je zadnja desna guma uža od leve?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Još kada bude iznenada ihahaj osmeha.Najviše volim vlažno rano ujutro na sabajle, posle mi ceo dan svejedno kakvi su uslovi.
Kad su vlažni-bolje se zaoru.Sve po malo zavisi od zemljišta,pluga,traktora kojim se vuče.Oranje je relativna stvar.Ja mogu da kažem da u mojoj praksi mogu da nabrojim godine kada je išlo dobro i lako-nekoliko puta.Није само проклизавање. Ја немам претплужњаке и да видиш како зна да буде разлике у изгледу орања да ли су жетвени остаци влажни, меки и слепљени или су суви, крути и лако их покреће сваки поветарац.
Него чекај ти Четојевићу: "А шта ВАМ фали..."? Јеси и ти поч'о да зезаш к'о ономад онај Rasheed91, па нашао мени да персираш? Немо' то, кумим те!
Znaci da si juce otisao bilo bi vode do kolenaСерете овде као грлице, око орања и влаге...да повукла се за пар сати на овако високом терену, а овде паламудите као свеједно вам је како орете..да јесте свеједно је ал када би се зајебавали...