aca74
Član
Znam ja to, nego kuhn je mladji, pa zbog toga. I meni je kuhn prvi izbor, kod nas oru fantazija.
Ne reče koliko brazdi?
Ne reče koliko brazdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavio sam. Cekao sam rasipac do kraja jula, kad sam video da se korona ne smiruje kupio sam na drugom mestu.Tri brazde. Dve nema ništa. Korona mu nije dozvolila da ode letos.
Ima kvernerland na opruge za kamen ima i lemkena svega mogu ti izvuć linkove.Šta, dvobraznih? Ajd bar napomeni šta ima, i koje su cene tu? Ja gledao njuškalo, meni nema mnogo zanimljivih.
Postavit ću neke slike i oglase u temu plugovi pa vidite što vas zanimaPošalji i meni.
Pa to je 150ks,sta da mu fali. Od viska glava ne boliNije 130, malo je jači.Ne smeta mu ništa.
Znam da je prije mislim bio Lelio 6500 sa pdv, zato sam spomenuo, ne znam kako se to kreće danas. Ali skupo je sve da, ne bi ni ja dao toliko za plug, s obzirom da sam za top stanje XM1050 3 brazde dao 6000€.Kod nas u HR je dvobrazdni Maschio oko 8000e, to bi, po meni, bila ludost kupovati. Za upola manje para se nađe rabljen plug da boli glava...
Pa kolko sam sad malo pratio polovan da je stanje bez ulaganja i malo noviji plug, ovisno o marki cca 10 000 rabljeni. Oprostite za dupliranje posta, ako netko može nek spoji.Ja gledam 4 brazde i voljan sam da bude vario.Vidim da ću morati lepo da se otvorim za čestit plug.
Nekako su ljudi postali nezajazljivi, da mu je da se obogati od toga sto prodaje.Nije mi ništa hitno oko kupovine.Orem sa ravnjakom te orem, da se zalećem i kupim neku krntiju ne želim.Naići će već nešto neplanski a tako sam sve i kupio pa se nadam da ću i plug. Ako i kada prođe ova korona trebala bi ponuda da bude dosta bolja, sada je tržište uglavnom mrtvo, deficitarne su neke mašine a ko ipak ima da proda prosto ne zna koliko bi tražio.
Imam ja leopard al visokog za slične pare ako te zanima, nisam ga 3 god zakačio pa da nestoji džabeNekako su ljudi postali nezajazljivi, da mu je da se obogati od toga sto prodaje.
Pre neki dan zovem lika za mali Leopard dve glave, tom plugu je ovde cena realna do 250e u fulu da bude.
Cova ni pet ni sest 500e, kaze sta da radim, samo mi smeta.
Reko nisu tebi pare potrebne a plug jos manje.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока