Oranje

Znam ja to, nego kuhn je mladji, pa zbog toga. I meni je kuhn prvi izbor, kod nas oru fantazija.
Ne reče koliko brazdi?

Eto Matiću orjentaciona cena za 4 brazde. Jbg meni nudjen plug 2 +1 u srednjrm stanju za 2700 i sigurno jos treba u njega uložiti, kod Pedje 2800 dvobrazni. Imam utisak da su sve skuplji, pre nekoliko godina Mindjusar prodavao dvobrazni lemken za 2000 tip top.

Vario ne vario, cena je ta. :ppozdrav:
Zavisi od mnogo faktora, na prvom mestu od želja kupca, i izbora na tržištu. Uvek bolje dati više za plug u odličnom stanju, nego za nešto potrošeno što treba puno uložiti da dovedeš u pristojno stanje.

Ma dobro si uradio. Imaš stvar. Nikako da ponovo krene. Nadam se da ću u njegovom prvom odlasku stići do željenog obrtača. Makar bilo i prelazno rešenje.

Kod nas u HR je dvobrazdni Maschio oko 8000e, to bi, po meni, bila ludost kupovati. Za upola manje para se nađe rabljen plug da boli glava...
Znam da je prije mislim bio Lelio 6500 sa pdv, zato sam spomenuo, ne znam kako se to kreće danas. Ali skupo je sve da, ne bi ni ja dao toliko za plug, s obzirom da sam za top stanje XM1050 3 brazde dao 6000€.

Ja sam moj rabe 4 brazde platio 2500e prosle godine i prezadovoljan sam.Nije da nesto ekstremno dobro slaze brazdu (ili ja ne znam bolje da nastelujem) ali sam zadovoljan.Uzorao je 150 hektara za sada bez ikakvih problema.

Nije mi ništa hitno oko kupovine.Orem sa ravnjakom te orem, da se zalećem i kupim neku krntiju ne želim.Naići će već nešto neplanski a tako sam sve i kupio pa se nadam da ću i plug. 😁 Ako i kada prođe ova korona trebala bi ponuda da bude dosta bolja, sada je tržište uglavnom mrtvo, deficitarne su neke mašine a ko ipak ima da proda prosto ne zna koliko bi tražio.

Nije mi ništa hitno oko kupovine.Orem sa ravnjakom te orem, da se zalećem i kupim neku krntiju ne želim.Naići će već nešto neplanski a tako sam sve i kupio pa se nadam da ću i plug. Ako i kada prođe ova korona trebala bi ponuda da bude dosta bolja, sada je tržište uglavnom mrtvo, deficitarne su neke mašine a ko ipak ima da proda prosto ne zna koliko bi tražio.
Nekako su ljudi postali nezajazljivi, da mu je da se obogati od toga sto prodaje.
Pre neki dan zovem lika za mali Leopard dve glave, tom plugu je ovde cena realna do 250e u fulu da bude.
Cova ni pet ni sest 500e, kaze sta da radim, samo mi smeta.
Reko nisu tebi pare potrebne a plug jos manje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nekako su ljudi postali nezajazljivi, da mu je da se obogati od toga sto prodaje.
Pre neki dan zovem lika za mali Leopard dve glave, tom plugu je ovde cena realna do 250e u fulu da bude.
Cova ni pet ni sest 500e, kaze sta da radim, samo mi smeta.
Reko nisu tebi pare potrebne a plug jos manje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Imam ja leopard al visokog za slične pare ako te zanima, nisam ga 3 god zakačio pa da nestoji džabe

Nazad
Vrh