milan11
Član
Ajd kad neko proba tu varijantu sa 533 i 755.2 javite ovde, imam ponudu da dam 558 i doplatim 1000e za 533 odlicno odrzavan, prva boja. Mada i ovaj moj je NOV NOV NOV samo je malo umoran jer radi svakakve poslove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam,što se odmah zakačiste na tu 0.Ne hvalim se time,samo sam se nadovezao na Gorana i ništa više.Da li je greh ako ne uzimaš kredit.Pokrivamo se koliko nam je ćebe dugačko.Mogao sam ladno uzimati kredite i sada deca da vraćaju i-šta onda.Ne zameram ni onima koji ih uzimaju-neću ih ja vraćati.Mogli smo uzeti noviju 82-u i dati 10-ak hiljada evra-I ova stara odradi za 4500,možda i bolje.A zbog čega naglašavanje kako je kredit nula, mi nikad nismo bili u kreditima, sve ovo je bez dinara kredita, ne dugujemo nikom ništa, itd, itd... I to sam primetio kod velikog broja naših ljudi, počevši od nekih iz mog sela (koji tako ponositi naglašavaju to) pa do nekih ovde na forumu.
Imam starudije, imam i novijih stvari i mašina, a što se tiče nekih krupnijih i većih da nije kredita pitanje je da li bih i kada ih nabavio. Zahvaljujući tim kreditima sam olakšao svoj rad i unapredio proizvodnju.
Nije kredit neki bauk, samo se treba opružiti koliko si dugačak.
Orali smo mi sa tom kombinacijom, sto kaze seljak negde grebuckas negde mozes samo nizbrdo.Nije nimalo pametno zameniti silu nebesku za taj mali traktor.Ajd kad neko proba tu varijantu sa 533 i 755.2 javite ovde, imam ponudu da dam 558 i doplatim 1000e za 533 odlicno odrzavan, prva boja. Mada i ovaj moj je NOV NOV NOV samo je malo umoran jer radi svakakve poslove.
Neko se hvali kako ima svoj ponos pa kao nece da se zaduzuje, nece kredit, a u stvari prikriva svoju neambicioznost ili nesigurnost da ne kazem lenjost. Neko stisne sto ja volim da kazem muda pa kupi neku novu stvar, da sebi vetar u ledja, deci da volju za radom, ali opet neko kaze on je u kreditima on se zaduzio. On se zaduzio, on ce i vratiti. Nisu svi tajkuni i prevaranti kako ovde neki neambiciozni hoce da ih prikazu.A zbog čega naglašavanje kako je kredit nula, mi nikad nismo bili u kreditima, sve ovo je bez dinara kredita, ne dugujemo nikom ništa, itd, itd... I to sam primetio kod velikog broja naših ljudi, počevši od nekih iz mog sela (koji tako ponositi naglašavaju to) pa do nekih ovde na forumu.
Imam starudije, imam i novijih stvari i mašina, a što se tiče nekih krupnijih i većih da nije kredita pitanje je da li bih i kada ih nabavio. Zahvaljujući tim kreditima sam olakšao svoj rad i unapredio proizvodnju.
Nije kredit neki bauk, samo se treba opružiti koliko si dugačak.
A ti si taj što ima muda.A ja sam lenj.Što si prekinuo tov junadi kada si vredan.Ja najviše cenim te sa mudima pa kad omane godina ili iskrsne,ne daj Bože neka nesreća-onda muda otpadaju.A idu po gradu i gvale se kako imaju muda.Fa nemam šta da se hvalim,imamo dovoljno.Radimo sa 10-ak kravai 3,4 ženskih teladi i junica.malo smo se ulenjili,pre smo imali 4,5 krava i par bikova.Neko se hvali kako ima svoj ponos pa kao nece da se zaduzuje, nece kredit, a u stvari prikriva svoju neambicioznost ili nesigurnost da ne kazem lenjost. Neko stisne sto ja volim da kazem muda pa kupi neku novu stvar, da sebi vetar u ledja, deci da volju za radom, ali opet neko kaze on je u kreditima on se zaduzio. On se zaduzio, on ce i vratiti. Nisu svi tajkuni i prevaranti kako ovde neki neambiciozni hoce da ih prikazu.
Tačno tako.Imao sam pre 5 godina situaciju gde mi jedna krava ugine i još platim 200E za iznošenje leša,jedna na prinudno klanje i dobijem 180E i 4 odu na kantar jer nisu ostajale steone.Uvek sam krave osemenjavao i po 4,5 puta,makar i na svoju štetu.Baš sam bio u pregovorima za grajfer,samo što nisam dao kaparu.Srećom naiđe drugi kupac inače ne znam kako bih ga isplatio.Ne znam kako sam i dalje nastavio sa kravama.Možda nisam naročito vredan,samo sam uporan.Na starom plugu sam ugradio daske iz Čantavira i radi posao i to dobro.U zivotu je najvaznije imati meru u svemu
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Samo se vi hvalite.I ja lenj ko pas
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока