mirosti
Član
Kod mene se za ciscenje takvih stvari koristi dzibra od pecenja rakije. Moze i sljivova i jabukova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se za ciscenje takvih stvari koristi dzibra od pecenja rakije. Moze i sljivova i jabukova.
Neće biti dosta 0.37kw.Isti slučaj sam imao pa sam stavio 0.75kw sad je ok
napisao sam kako sam prošao sa 0.37 kw(i to je bilo trofazni motor)
Jedno pitanje za iskusnije clanove u ovom polju,imam neku ponudu za motor i reduktor od 0.37kw i nekih 60 obrtaja,mislim da je od muzilice za krave,zanima me dal bi taj motor i reduktor mogao da pogoni neku 22 masinu za meso?
Video sam na predhodnoj strani da clan Dobrodol koristi nesto takvo samo ne znam od koliko kw je motor.
Hvala u napred
Evo me....
0.6 kilovata je motor, monofazni...
Nebitan je motor, važan je reduktor, on isporučuje snagu, naravno, važan je i broj obrtaja samog motora, da ne dužim....
Odlično radi ta kombinacija poveren joj zadatak, i to već 6-7 godina!!!!
Stojim na raspolaganju, ako je neko zainteresovan da mu pomognem da od muzilice tog tipa i mašine za mlevenje mesa 22-ke napravi stroj za mlevenje mesa NA STRUJU !!!!!!!!!
Masinica najbolje radi na od 90 do 120 obrtaja.Ja kupio masinicu 32 u Senti i stavio motor od 400w,ima oko 110 obrtaja.Ima slika negde na forumu.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ne znam da li odgovara ovakav .A gde ima tih motora i reduktora? Gde bih mogao da nadjem neki?