markojx
Član
kako ga na klanici omame sa strujom ,cim padne pdma koljes ko ceka da crkne od struje video sam ljudi malo pale gase dabolje iskrvari .ja do jeseni kupujem uredjaj male pare dosta mi je mlacena sikirom ono je horor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
По твом опису значи МАЈСТОР греши. НЕ убија се струјом, већ се омамљује, клању се приступа чим му се забије у леђа виљушка са струјом и преврне на бок е онда добија нож, још је жив само неможе да устане јер га струја грчи, док се пушта крв, пар пута се прекида довод струје да "боље цури" и кад нема више моћи да устане искључу се скроз омамљивач и из њега сва крв исцури док срце ради.Ja sam majstor, bre !!!
Mislim da je do toga što kada mu zabodem u vrat, i pustim struju, ukoči se, pa onda par puta tako, i na kraju kad krmak pandrke, tek onda se pristupa činu klanja...
A šta da mu iscuri, kada je krmak "murtav" ?
Srce mu ne radi više, mož' ga samo obesiti negde ili nizbrdo ga namestiti da se nekako cedi ?
Rešio sam, i neću više s tu skalameriju, em što nezgodno zbog kabla, gubim autonomiju kretanja u toku klanja itd...
Koristim kapisle za onaj pištolj, kupim veće, za bikove, držim čvrsto s dve ruke između očiju krmka, i TUP, krmak pada na zemlju, koprca se normalno i očekivano ko što i treba kad ide s ovoga sveta, i fino kleknem kolenom na plećku i prikoljem, tj. pustim krv, koja lepo (i skoro sva) isteče i iscedi se...
S tim "pištoljem" možeš i u svinjac, više puta sam tako, kada su stavljali brnjice, pa krmcima ne mereš uturiti sajlu u usta, ili kada je svinjac takve konstrukcije (čitaj: sklepan) da od ostalih krmaka ne možeš čestito savatati kojeg si naumio...
Onda lepo TUP u čelo, prikoljem, sačekam, pa ga vučemo di god treba...
Kako ćeš sa tom strujom tako?
Ma gluporija....
Neću, i tačka...
A i da 'oću, više ne može, osim da zajmim, skalamerija je otišla po nabavnoj ceni, nek' se neko drugi zamlaćuje s kablovima i strujom uz ovu rabotu...
По твом опису значи МАЈСТОР греши. НЕ убија се струјом, већ се омамљује, клању се приступа чим му се забије у леђа виљушка са струјом и преврне на бок е онда добија нож, још је жив само неможе да устане јер га струја грчи, док се пушта крв, пар пута се прекида довод струје да "боље цури" и кад нема више моћи да устане искључу се скроз омамљивач и из њега сва крв исцури док срце ради.
Код мог мајстора нема тог проблема да остане крви у свињчету....да није проблем у мајстору?
Nije mi namera da ubeđujem nikoga...
Meni se to ne sviđa i gotovo...
Samo sam preneo svoje (negativno) iskustvo s "omamljivačem"...
Možda sam i ja negde grešio, ili je taj moj bio neispravan (i kod mene je došao polovan) ili defektan, ne znam, i ne želim da znam...
Otišao je od mene, i nije mi ga žao, na šteti nisam, dobio sam onoliko koliko sam ga i platio, osim što sam imao neka očekivanja od njega, pa bio razočaran, i (delimično) ismejan (kroz zezanciju) komšija i prijatelja koji su pomagali u ovim "poduhvatima"...
Nadji na sekundaru izlaz sa naponom izmedju 50 i 60 V ne veci. Jedan kraj je jedan trn viljuske drugi, drugi. Medjusobno izolovani, prekidac stavi ispred primara i valjalo bi neku tinjalicu cisto da imas uvid da li je sistem pod naponom.O efektu omamljivaca izlisno je pricati, kakva krv...jedina zamerka,hoce da pukne kost u "plecki" od grca koji se izazove.Mozda Neko zna cuo sam da se omamljivac za svinje napravi od MREZNOG TRAFOA is crno belog televizora , nasao sam crno beli tv pa bi da cujem iskustva
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Расположен си увек за расправу? Није ми јасно зашто одмах нападаш кад ниси у праву или недовољно познајеш неку материју?Za mene je ta priča završena i od te muzike nema više pjesme...
Vratio sam se na stari provereni metod, i neću eksperimentisati više...
A šta ti beše reče, majstor ti radi ?
Pa odakle ti onda kompetencija za diskusiju na ovu temu?
Drugi ti kolje, a ti filozofiraš?
Stojiš sa strane, a možda ni to, jer čim ti treba majstor, izgleda da ti muka da gledaš, pa si na sigurnom dok se "ovo" radi, a ?
Zaklao sam domaćih i divljih životinja, ni broja ne znam, a sad si TI naišao da mi kažeš kako grešim, a?
Možda i taj omamljivač nije valjao, ne znam, polovnog sam kupio, čitaš li, ili samo filozofiraš?
Ovde kod mene nema niko taj omamljivač, zapravo ima, taj "moj" što ga prodadoh...
Nadam se da neću više morati da citiram sam sebe, a pošto kažeš da voliš konstruktivno da se raspravljaš, samo izvoli...Nije mi namera da ubeđujem nikoga...
Možda sam i ja negde grešio, ili je taj moj bio neispravan (i kod mene je došao polovan) ili defektan, ne znam, i ne želim da znam...
Otišao je od mene, i nije mi ga žao, na šteti nisam, dobio sam onoliko koliko sam ga i platio, osim što sam imao neka očekivanja od njega, pa bio razočaran, i (delimično) ismejan (kroz zezanciju) komšija i prijatelja koji su pomagali u ovim "poduhvatima"...
Nije mi namera da ubeđujem nikoga...