Jos kad ti se takav uvali u kabinu.... Namjerno ides na razorice ne bi li spao ili samovoljno sisao.Sve u granicama normale da ne bude kao neki koji se nakokaju belog luka pa kad podrignu grof Drakula sam sebe probode kolcem u Transilvaniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos kad ti se takav uvali u kabinu.... Namjerno ides na razorice ne bi li spao ili samovoljno sisao.Sve u granicama normale da ne bude kao neki koji se nakokaju belog luka pa kad podrignu grof Drakula sam sebe probode kolcem u Transilvaniji.
Nekad davno. Moj komsija imo jednoga brava i cetiri puta ga hvatali i obarali kao da ga kolju i pustali. Svi smo mislili da kolje cetiri komada. Cetvrti put ga pustili na ulicu i vijali ga po soru. I krik svinje moze da se koristi.Ne koristite krik svinje
Ja pre neki dan se nakrkao crne džigerice sa dosta crnog i belog luka, i posle toga odem u dućan, a kasirka se smeje i kaže džaba ti te maske što nosiš...Sve u granicama normale da ne bude kao neki koji se nakokaju belog luka pa kad podrignu grof Drakula sam sebe probode kolcem u Transilvaniji.
Dobro joj pre toga nisi rekao ,,ala si mi slatka, dodji da te poljubim" .Ja pre neki dan se nakrkao crne džigerice sa dosta crnog i belog luka, i posle toga odem u dućan, a kasirka se smeje i kaže džaba ti te maske što nosiš...
Jednom meni seo jedan što smrdi na JARCA kad nisam crkao,U kabinu traktora ne primam nikoga, tesno i za mene jos treba da izigravam taksistu i da se guzvam sa njim jos ako smrdi ne daj Boze...
Beli luk volim ali ga izbegavam maksimalno bas iz tog razloga, ne mozes pricati sa covekom, nije pristojno.
A krkanluk bilo kakve vrste podrzavam maksimalno, kad sam bio klinac svi ti specijaliteti su mi bili za izbegavanje ali kako stariji sve je lepse
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока