Oprema za svinjokolje

Sve u granicama normale da ne bude kao neki koji se nakokaju belog luka pa kad podrignu grof Drakula sam sebe probode kolcem u Transilvaniji. 🤣
Jos kad ti se takav uvali u kabinu.... Namjerno ides na razorice ne bi li spao ili samovoljno sisao.

U kabinu traktora ne primam nikoga, tesno i za mene jos treba da izigravam taksistu i da se guzvam sa njim jos ako smrdi ne daj Boze...
Beli luk volim ali ga izbegavam maksimalno bas iz tog razloga, ne mozes pricati sa covekom, nije pristojno.
A krkanluk bilo kakve vrste podrzavam maksimalno, kad sam bio klinac svi ti specijaliteti su mi bili za izbegavanje ali kako stariji sve je lepse

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Termički obradjen i nije strašan beli luk,ali oni koji se najedu sirovog :D ja sam jedne prilike 3 dana sedeo u kući jer sam se najeo sirovog sremuša preko mere,bukvalno iz kože izbija miris :D

Nekad posle rata na dan svinjokolja pradeda sedi napolju na klupi i kad se cuje da skiči svinja ok kaze prvi pa drugi pa treci i tako do 5 kom domacinska kuca a u dvoristu hvataju i pustaju jednu istu svinju .Ostala prica i dan danas

Dosao majstor kod domacina da kolje a domacin ga zamoli da zakolje tako da se dere sto jace, da komsije cuju.
Majstor, sta ce...
Ubode svinju u oko

Da li ima negde da se kupe kvalitetne kuke za kacenje mesa? Ove sto prodaju po buvljacima nisu ni zasta. Sve zardjale posle prve sezone,a navodno cinkovane.

U kabinu traktora ne primam nikoga, tesno i za mene jos treba da izigravam taksistu i da se guzvam sa njim jos ako smrdi ne daj Boze...
Beli luk volim ali ga izbegavam maksimalno bas iz tog razloga, ne mozes pricati sa covekom, nije pristojno.
A krkanluk bilo kakve vrste podrzavam maksimalno, kad sam bio klinac svi ti specijaliteti su mi bili za izbegavanje ali kako stariji sve je lepse

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jednom meni seo jedan što smrdi na JARCA kad nisam crkao,

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Normalno da sam protiv!!!!!
Takvu lepotu da upropaste zbog koristi pojedinca

Ne pita ja vas a na pameti mi dugo jel neko skoro kupovao MASAT, MASET, STRIECHER itd
Uglavnom ono za oštrenje noža GLADILICA ima milion naziva
Imam neki što je matori kupio pre 40_50g u Splitu
Potrošen je postao je skroz gladak radi on posao ali moraš češće drljati i malo više stisnuti
Imao sam famipu novu ali mi je neko poplašio

Nazad
Vrh