Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu tehniku kod nas vise ne pamte ni oni od 50 godina a kamoli mladji , moze ali bilo dosta izgorenih kamara po selu pa napustili tehniku davno.Nema lepše od slame.
Ili kupiti zadnju kasiku za 250e i jos dobijes i vile za djubre. Davno smo je kupili od komsije i zadovoljni smo, mislim da je panonka ili nesto tako slicno. Jedino sto na nasem ursusu od 90ks izgleda ko stapic.A ova naprava vrlo jeftina 2 uvajzne ili slicno se izvari , moze siljak na kraju za tovarenje rolo bala a moze i ova vesalica za svinjokolju , ubacivanje u korito i ostale manipulacije po dvoristu kod svinjokolja.
Bas obratno , ne sure koji ne koriste papke , buncek, sunke i ostalo.Ako se ne varam sure oni koji ne koriste kozu ni za jelo ni u preradjevine.
Mi koristimo verovatno sve od svinceta sto se moze koristiti.Bas obratno , ne sure koji ne koriste papke , buncek, sunke i ostalo.
Najjednostavnije je oguliti veliku zivotinju , ali problem je slanina, nije to to bez koze. Moze se svinja osuriti i na betonu , pokrije dekama pa poliva vodom ali to su sve egzibicije koje samo komplikuju proces.
A ovi sa snimka nisu culi ni vidjeli za francusku obradu.
Kako mogu da jedu samo osurene usi? Brenerom se lepo skine sve, a i ispece pa se moze jesti.Mislite usi se dobro opale sa plinskim brenerom ,pa jedu , mislim da to sad ponudis nekom klincu na svinjokolji da jede bi te oterao odma u pm.
Nisi razumeo , ovdje se suri, ako ne uspe 100% ide poravka brenerom i sa brenerom se nekad ispekle usi , ili tko voli kozuru na slanini , palis brenerom dok ne ispeces , moze i vise od slame jer ne izgori , lakse je kontrolisat nego slamu.Kako mogu da jedu samo osurene usi? Brenerom se lepo skine sve, a i ispece pa se moze jesti.
Ja i dan-danas ne mogu zamisliti kiseli kupus bez nogica/papaka, ušiju i kožurice..
Deca jedu krtinu koja mene skoro da ne interesuje..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Pihtije idu sa godinama.Pihtije se ovde uvek prave, ali to nikda necu da okusim.