Oprema za svinjokolje

I moj je takav, valjalo bi da je malo veca zapremina.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Takav imam i ja ali sa ojačanjem jer bez istog hoće hilzna da ispadne napolje i onda možeš da ga baciš.

Evo kako izgleda ojačanje.

Gde kupujete papriku za svinjokolj,imam slatku od Kiša ali mi treba ljuta pošto Kiš nema,jel imate neku dobru preporuku???

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Izadje to još skuplje ako hoćeš da bude u fulu.
Uz mašinu se uvek dobije sitna rešetka,koja ti skoro i ne treba.
Onda kupiš još 2 rešetke 8 i10 mm. i 2 noža i to izadje bar još 4000 din.

Jel vam se desava na masinama za mlevenje mesa pogonjenim elektromotorom da napred gde ulazi puz u sajbnu dolazi do nekog trenja pa da se s vremena na vreme nakupi kao kuglica masnoce ali sive boje?nadam se da sam dobro objasnio.

Mašine za mljevenje poskupile mnogo ove godine. Češka 22 -125€, 32 -150€.
Za kuće dobre su i vinkovačke 22. Ove kineske treba izbjegavati.

To je povoljno. I kod nas je ta cijena bila prošle godine. Kako je počela ova kriza i skok cijena metala. Tako su skočile i cijene mašinama. To su vjerovatno i prodavci iskoristili priliku za dodatnu zaradu. Češka 32 ima 8-10 kg a ne 80-100

Koji je dobar onaj pistolj za rokanje svinja u celo?Ocu dokurcilo da ih cukne cekicem ili sekirom.

@miksan. Dobar je pištolj za tu namjenu. Kvalitetan metak , ali treba gađati u određeno mjesto. Tj. u mozak. Kod svinja to dođe između očiju i ušiju. A uz pištolj dobiješ upute za korištenje za sve životinje.

Takodje glasam za elektro omamljivac,perfektna spravica,samo zabodes iza vrata i svinjce pada ko pokoseno.Nema drzanja za noge nema ritanja,bukvalno dva coveka mogu da sede svinju od 300+ kg.

Nazad
Vrh