Oprema za svinjokolje

Imao sam priliku da vidim ovakav u radu, svaku je bocnuo samo jednom a trcale su ko blesave.

Nije nikakav, onaj zuti dugacki je puno bolji , mi smo to imali , dao sam nekom , vecina bikova to ni ne registruju jedino da mu ga gurnes tamo gdje sunce ne sija. Ovakav zuti nesto kao sa linka sam imao prilike da vidim kako radi u klanici , mislim da je puno jaci i bolji , imas na ebayu i amazonu

Ovaj zuti ima elektroniku , ovaj kave ima zavonjicu induktor kao u zvoncu , to tko ima deblju kozu na dlanu kad pritisne elektrode osjeti samo golicanje, ovaj zuti je nesto drugo.

Poslednja izmena:
Pa valjda znam šta je užegla mast ,imam dosta godina ,deda mi je bio mesar .....

Ma meni isto zagori emajlirani a mešam kao mašina
E sad šta je stvar kod aluminijumskih?
Tučani mi u planu da slupam ne mogu više da ga teglim po avliji

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ja imam prohromsku raniju od 100 l,na nju sipam 20 lit vode i napunim sa masnocom u velikim komadima,dva sata loZim pun gas bez mesanja,posle toga lagano mesanje.Proces traje 8 sati

Da li neko ima iskustva sa ovom masinom. Treba mi neka za kucnu upotrebu do 200kg godisnje.
Detalji masine:
32 - snaga 2,2kw, broj obrtaja 1400. Cena je 130 evra.
Moze i preporuka neke druge do 150evra.

masina.png

Има ли неко препоруку где могу да поручим виљушке за омамљивач за свиње?

Видео сам на Кп.
Ове што сада имам на омамљивачу су лоше поручио би неке боље.
Још само да знам које?

Ja bas juce zavrsio dve viljuske. Meni i drugaru. Pola-pola dva komada omamljivaca pravimo pa sam ja odradio ove grube radove a on neka se igra sa povezivanjem. U principu, mogu i to al nemam vremena od svojih poslova.
Ako hoces mogu ti u pp objasniti kako sam da odradis

@petarp
Bezi od toga. 130? Pa motor 2.2 polovan je bar 80-90e a da ne spominjemo masinu i konstrukciju, remenice i gluposti. Neces se tu namleti mesa

Da li neko ima iskustva sa ovom masinom. Treba mi neka za kucnu upotrebu do 200kg godisnje.
Detalji masine:
32 - snaga 2,2kw, broj obrtaja 1400. Cena je 130 evra.
Moze i preporuka neke druge do 150evra.

masina.png
Drugar je kupio takvu masinu,jako lose odradjeno na motor stavili kabel od stone lampe koji se istopio posle 10min koriscenja masina nikakva samo je bacio 150e a lik mu se vise ne javlja na telefon....

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Evo me....
0.6 kilovata je motor, monofazni...
Nebitan je motor, važan je reduktor, on isporučuje snagu, naravno, važan je i broj obrtaja samog motora, da ne dužim....
Odlično radi ta kombinacija poveren joj zadatak, i to već 6-7 godina!!!!
Stojim na raspolaganju, ako je neko zainteresovan da mu pomognem da od muzilice tog tipa i mašine za mlevenje mesa 22-ke napravi stroj za mlevenje mesa NA STRUJU !!!!!!!!!
Može li motor od veš mašine?

Drugar ima, sam odradio, od mesalice motor, valjda je 0.7kw, masina nzm koja je, deluje ogromno, slikacu kad budem bio kod njega.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh