Oprema za seno i senažu

Vidi sa nasim nam drugom milanbelarus..on je nesto slicno nabavljao..

Ja imam mex 5 sa adapterom za senazu, ide kao blesav, samo zahteva puno snage...

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Pazarene Sunce Termometal Ada. Jos da bude sunca pa da se probaju u prvom otkosu lucerke. :osmeh: Na prvi pogled deluju gabaritnije od Lifam-a koje sam imao.

IMG-20170212-00037_zpsa1pw1ujx.jpg

Gde ima da se nabave ove plastike za potinger balerinu?
c34ed06aba1b66889ae0887d847dd80c.jpg

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

I sunce i ove ne mogu sloziti i upraviti red kao balerina. A i cena govori koliko koje vrede

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ovo sto je kolega remontovo je najlosija verzija sakupljanja sijena. Balerina je No.1 pa sunce. Sto se tice balirke lakse guta iza balerine nego iza sunca ali sunca zato po neravnim njivama, kanalima ili visokim medjama *ebu mamu.

Balerina je daleko ispred svih drugih.Imam sunce, ali sam koristio od tetka balerinu, i jesenas kupim balerinu malte ne novu, samo dvije cijevi smotane, ima sve grablje fabricke na sebi. Vracao se iz grada predvece kuci, kad pored puta covjek skida sa auto prikolice balerinu dovezao iz Italije. Stanem, reko da pogledam, ona kao nova, Italijan zapeo za nesto, smotao dvije cijevi i odmah prodao. Reko koliko para kaze 750e, reko 650e i pazarimo, kaze ako nisi svercer moze, reko kakav svercer, poljoprivrednih pacenik, i kupim za 650 Eura.

Ove trakaste se koriste u dosta brdovitim predelima, vidim snimke po svajcarskoj gde su ogromni usponi sa njima grabe uzbrdo i vracaju rikvercom sto sa drugim grabuljama ne mozes.

Ja sam radio ali po meni nisu nizasta,pogotovo za lucerku,mnogo je vitlaju i prebacuju.Sunce je izmisljena masina za trakaste.......balerina je ubedljivo najbolja ali netrpi neravne njive.......

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh