Oprema za seno i senažu

Sve zavisi sta se grabi,za detelinu je sunce zakon,ali za livadsko seno ne,grabio sam sa suncem i nisam bio zadovoljan,previse ostaje dok za kaisarama ne,a sto se tice balerina,one su bog svih grabulja

Ja sam trakaste zamenio suncem a sad sunce balerinom a tim redosledom ide i kvalitet rada :)

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

Ljudi nije dzabe balerina troduplo skuplja od drugih grabulja.
Sve zavisi sta se grabi,za detelinu je sunce zakon,ali za livadsko seno ne,grabio sam sa suncem i nisam bio zadovoljan,previse ostaje dok za kaisarama ne,a sto se tice balerina,one su bog svih grabulja
Marko, kad grabis sitno i glatko seno suncem moras da ides onako kako si kosio, pokupi svaku travku.

Evo moje kombinacije
ad765929e7f4437ac3a2f70843fd57e4.jpg

So prosija masina to bolja...Trakasti skupljac nemoze zgrtat za sjenazu i ako je mislis radit odmah odusani od te vrste skupljaca

Ja imam slican rastresac sa "dve funkcije"
Za rastresanje je ekstra dobar, bas lepo rastrese ali sto se tice skupljanja, nisam bas zadovoljan.. u retkom otkosu kada treba skupiti vise njih na jedan red, to je prosto nemoguce, jer se radna tela okrecu jedno prema drugom moze samo dva otkosa na jedan red i to je to... dok drugar ima isti kao moj ali ima neku "ruckicu" i na njoj menja smer jednog radnog tela, i samim tim masina postaje pravi sakupljac gurajuci seno samo u jednu stranu..

Naravno.....konacni proizvod je cela neostecena bala i svaka takva ce dobiti sansu da padne na crveni tepih.....

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Svaka cast,u fulu nema sta.Video sam te kad sam isao za Brestovac sa presom,predpostavio sam da si ti...Da li si probao da polozis bale u Loznicu ili nema mesta?Da ne isprobavam..

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Pa sto me nisi zaustavio,da se bar brzinski upoznamo..... nemoze da stane vise od tri kako god da ih pakujes....

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Koliko je teska jedna bala senaze 120*120 ? Ne znam dali ce moci da dize ursus sa kasikom napred tj ne bojim se dali ce da digne nego da nece da vaga ka napred .

Nazad
Vrh