Oprema za seno i senažu

Ljudi gde mogu da nadjem ili porucim obaj uredjaj sto prska inokulante direktno u pikap ?

pala kisa pa reko malo da postavim slike od prosle godine:osmeh: inace omotac i hvataljka su kumov rucni rad inace funkcionise bez greske,omotace i hvataljke mozete videti u rumi na vasaru po prihvatljivim cenama :ppozdrav:
rEntFxt.jpg
[/URL][/IMG]
QEJiOC8.jpg
[/URL][/IMG]
7RrFBlM.jpg
[/URL][/IMG]
SI9yRKy.jpg
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

Na sta obratiti paznju pri kupovini grabalja balerina? Isao bi da pogledam pottinger i deutz fahr

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

molim za pomoc. da li neko ima ili zna kakav je sakupljac sunce sto proizvodi BODRUM FARM iz Turske . unapred hvala

Trebo bi za kupilicu sijena LIFAM remenje....kupilica nije jos rasturena da znam tacnu duzinu al nigdje nemogu nalecet na remenje da znam okvirno cijenu...

Znam za selenu....jedan mi puko i razvuko se oko 3 centa a unutra su 5 tankih sajli koje ga drze....neznam dal bi se mogo kako sastavit.Najgore sto nemogu kupt nov samo jedan vec mora u paru

grabulje1.jpg
grabulje2.jpg
[/URL][/IMG]
grabulje3.jpg
[/URL][/IMG]
grabulje4.jpg
[/URL][/IMG]
grabulje5.jpg
[/URL][/IMG]Ljudi dali vrede ove grabulje 200e radile su oko 3kj deteline prvi vlasnik,deda umro i znate kako to ide.Malo mi nije jasno ova debela cev tj krivina kao da je kriva ili je to tako fabrički savijeno,merio sam je metrom sve je jednako ništa nigde nije vareno nitiima igde lufta???

To tako treba,nije krivo od rada.Uzmi ih jer je proizvođač Dubrava i očuvane su.Imaju livene nosače žica jedino što na njih idu duple žice ali nije to tako ni bitno.

Nazad
Vrh