aca74
Član
Robi a koliko para si voljan da daš za sunce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi mozda moje prodao. Al za 200, sve ispravno.Pa znas kako se kaze aco sto manje a da je stanje sto bolje,toga tesko da ima ali ajde,pa neam pojma vidim krecu se po internetu od 150-350e ,a (380e) je nov.. pa meni bi odogovaralo i po tih 150 kad bi mogo da nadjem nesto... ja znam da je to nemoguce ali ajde,mozda nekom stoji vidim svi vec balerine i "'modernije'" masine koriste da je sunce vec prevazidjeno...pa u mislim ako mozes se naci nesto da je jeftino a da valja i da ima ako treba malo ulaganja...i onako bih ga prepravljo
pozz. forumasi zamolio bi za savjet posjedujem imt 539 i u planu sam do pocetka sezone kupim sakupljac sijena i najvjerovatnije samoutovarnu prikolicukoju bi koristio i za sjenazu sad me zanimaju vase preporuke posto sam procito temu skoro od pocetka do kraja vidim da vecina clanova preferira kupilice balerine a malo sam naso komentara sa kruznim sakupljacima interesuju me iskustva jel neko radio sa njima jer imam u ponudi jedan takodje koju bi mi prikolicu preporucili za 539 a opet da nije previse para, unaprijed zahvaljujem