Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna le nego ima li gde na prodaju samoutovarna prikolica sa seckom ? Meni treba za dovlacenje zelene hrane kravama...
Zoran Petrov koja je cena tvoje samotovarne prikolice?
Opsti utisak FANTASTICNOhttps://www.youtube.com/watch?v=HD4UCmzDpVo
Ima li ko kakva znanja o ovakvim prikolicama? Ratko Pa je kupio ovakvu ali nije podelio utisak.
.
Svako iznosi svoje misljenje,neznam zasto bi to nekom smetalo,uostalo forum i sluzi za to zar ne?Sa obzirom da godisnje imam 10-15000 hiljada bala a kod nas u sezoni i ne mozes bas da nadjes radnika uvek kad ti treba, imam poprilicno muke da sve uradim na vreme a novca na dnevnice ode prilicno,tako da mozda izguram jos sledecu sezonu ovako a za narednu ili cu nabaviti samoutovarnu prikolicu ili ubacujem katapult na presu a iza ce ici prikolica specijano pravljena za tu namenu da se ubacuju bale direktno u nju bez pakovanja i resen problemOvakve prikolice po meni zaista jesu dobro rešenje, ali moje mišljenje možda i ne baš za sadašnje uslove u zemlji Srbiji. Ovo ima smisla u nekoj zemlji u kojoj niko neće da utovara i istovara bale za 10 RSD koliko se kod nas naplaćuje za takav posao.
Ako je cena ovakve prikolice npr. 2000e po sadašnjem kursu je to oko 242000 RSD što je 24200 utovarenih i istovarenih bala, a prilikom istovara bala iz ovakve prikolice jedan čovek će dobro da se pomuči.
Razmišljali smo i mi o ovakvoj prikolici pa možda da i malo usluga radimo jer se kod nas dosta ljudi greje na bale, ali...pošto se većina mojih postova loše protumačila, opet kažem da nemam nameru nikoga ni u šta da ubeđujem, već samo iznosim mišljenje.
Nisi me najbolje razumeo sve 3 prikolice same utovaruju bez icije pomoci a za istovar ti je svakako potreban jedan covek ili ako imas lak pristup mestu gde redjas bale mozes i ti sam posto prikolica izbacuje balu po balu,takav je istovar i kod prikolice sa tvog linka,tj Kemper a i sa mog linka marke Omas,dok sa treceg linka New hollan ima mogucnost istovara i balu po balu kao i kod prethodne dve a moze i odjednom sve,samo je uteras pod senjak ili recimo supu,ovako nesto [video=youtube_share;2m87mu4O8OI]http://youtu.be/2m87mu4O8OI[/video] a moze i ovako [video=youtube_share;RIIidtwn2fU]http://youtu.be/RIIidtwn2fU[/video]po meni je ona najbolje resena ali svako ima svoje misljenje,nisu ni druge lose,sve je bolje od rucnog utovara i istovaraNa ovakve nisam ni obraćao pažnju. Ovaj oglas nema cene.
Ipak mi se više sviđaju one što sam ja postavio snimke, kao Ratkova. Ne tražiš nikog u ispomoć, radiš sam kad stigneš, noću-danju nebitno. Ja uglavnom moram kasno popodne i uveče-noću a to većina ne voli po mraku da radi + brdo. Pa bi mi bilo zgodnije ako mogu bukvalno sam. Malo bih usporio istovar ali navikao sam da se mučim. Samo su joj dimenzije mana, 830cm dužina. I u slučaju kvara odvrćeš one daske redom da povadiš bale ručno.