Oprema za seno i senažu

Da li je neko radio neko sa sličnim senažnim kombajnom kao što je http://www.kupujemprodajem.com/senaz...lter_id=114385
Interesuje me kapacitet, jer snimke koje sam gledao na internetu sa sličnim mašinama nigde nisam video velike otkose i veliku masu koja se silira.
]
Ljudi nezavaravajte se da sa traktorom od 40-60 konja mozete da silirate velike otkose i da idete brzo,za to vam treba minimum 120+ konja.Imam samohodni silokombajn i znam sta pricam.Pogledajte Engleze na snimcima sta i kako rade,traktori 190 konja i otkosi srednje velicine............

Poslednja izmena:
Danas sam isao da gledam senazni.Sta znam nije tako lose.Jos se nisam odlucio.Sta vi mislite Fahr ili Speiser???
p1060082.jpg
[/
p1060083.jpg
[/IMG]
p1060098.jpg
[/IMG]

a onaj zeleni iza narandjastog?zasto ne vidis da kupis onaj sto kosi i secka odma .manje poso.kod men ima jedan u selo.al ove godine nije senazu pravio neznam sto.

Taj zeleni nije dobar,mnogo je truo.Ne moze odmah da kosi jer mnoge kulture imaju previse socno stablo koje mora prvo malo da provene pa tek onda da se silira.Npr. grahorica,grasak,ovas,psenica...

Taj zeleni nije dobar,mnogo je truo.Ne moze odmah da kosi jer mnoge kulture imaju previse socno stablo koje mora prvo malo da provene pa tek onda da se silira.Npr. grahorica,grasak,ovas,psenica...

Juri koji je u boljem stanju i koji ima vise nozeva. Fahr je pozdata marka, a za ovu drugu nisam nikada cuo.

@RatkoPa preko cega se pokrece ceo sistem, lanac ili sajla? takodje me zanima gde si kupio svoju prikolicu i koliko suski je bila? :ppozdrav:

Da li bi masu kao na slikama iznad mogao da balira traktor od 65ks rol balirkom bez noževa direkto sa otkosa bez prethodnog skupljanja u veće otkose?

Nazad
Vrh