Ove prikolice su ekstra dobre i mnogo znace za one koji nemaju dovoljno radne snage.
Samo jedan moj primer,ukratko,a ima ih mnogo.
Prosle godine krenemo u njivu radnik i ja.On vozi jedan traktor sa zakacenom presom i elevatorom koji podize bale u njivi,a ja drugi traktor sa dve prikolice.Posto ja vozim brze,pre sam stigao u njivu.Nema njega,i nema,i nema... Zovem druga i pitam je li ga video,kaze on:"Jesam,parkirao se ispred prodavnice i pije pivo!!!" Naravno,mozete zamisliti kako sam se osecao.Kad je dosao nisam mu nista rekao,jer bi se cak verovatno i uvredio i otisao.
Samo zbog ovakvih primera,samoutovarna prikolica vredi i za hiljadu bala godisnje i kupicu je,samo da mi dodje na red
Do tad,povrsine pod lucerkom ne povecavam,cak cu ih i smanjiti.
Imao sam priliku da vidim OMAS 104 u selu u mojoj blizini.Covek ju je kupuio za 1500 evra pre tri-cetiri godine.Prezadovoljan je i kaze da je ne bi sad prodao ni po kojoj ceni.
Vi koji planirate da kupite ovako nesto,pogledajte malo i strane sajtove(u Italiji npr.),pa pokusajte nekako da je uvezete.Ovde kod nas ih malo ima,zato i imaju uglavnom visoke cene