Oprema za seno i senažu

Zna le nego ima li gde na prodaju samoutovarna prikolica sa seckom ? Meni treba za dovlacenje zelene hrane kravama...

Treba mi za stocni sirak i za perko, ali bih probao i da radim senazu od lucerke i italijanskogg ljulja.... Kako se krecu cene tih prikolica, moze i neka da ima da se malo sredjuje ?

Ko dovozi samo zeleno dovoljno je i 5-6 noževa. Za senazu ti je naravno bolje sto vise. Na mojoj je 21 nož a 6cm je nož od noža. Ja je nisam mogao naći u Srbiji sa dosta noževa a da nije preskupa. Ja sam je uvezo iz Bosne i platio 650e al prevoz i carina me izašli još toliko ali sam ja zadovoljan i prikolicom i cenom.

Kupio pre koji dan bratov deda nove grabulje za seno,ovake jos video nisam
kjhffdfc-086.jpg

kjhffdfc-087.jpg

Nove su cinimi se 280e,i donesu ti kuci,ima komsija takve i grabio je meni i lepo grabe,poput kaisara pograbe,cekamo otavu pa da probamo,samo mislim da su male za imt 558

Ove manje grabe bolje od onih sa4,a da bi se pograbio 1otkos za balirku,sa velikim suncem odes i vratis se a sa ovima moras3 puta da prodjes,al mnogo bolje pograbe,ove su taman za 533-539,a i manje traktore

Imam ja njihove i odlicno rade, a kupio sam ih ove godine za 380e i imaju 4 kruga, a ove manje se koriste za brdske terene, i gde je teze proci traktorom, jer i 533 i 539 noce vece bez problema, nije to neka muka za traktor

Nisu tamo putevi kao u Donjoj Trnavi da ferguson sa kabinom ne moze da prodje,tamo kad jednom doteras masinu na imanje ostaje dok je ne prodas na kilu. A putevi da se mogu 2 aviona mimoici.

Dobro sto se podmazali glavcine, ja posle par sezona uzeo da podmazem ali zapekle mazalice, pa rasturao glavcine da ubacim mast, kad ono unutra nista nisu stavili pri montazi ::sramota::, suvo ko barut.

Nazad
Vrh