Oprema za seno i senažu

Evo malo ponove, oprema za senazu :) da ne moram izlaziti svake dve tri bale da pumpam rucnu prskalicu,jeste da sam mogao tri godine placati nadnicara ali kulturnije ce biti raditi nadam se :) ali iskoristice se kasnije i na silokombajnu za silazu kukuruza.
050520141907.jpg

Igore jel možeš staviti sliku pumpe u krupnom planu tako da se vide specifikacije.

Mogu,samo me podseti u pp ako zaboravim.
Da dovoljno je taman mi pokriju sirinu ulaza kao da je pravljeno za njih :) Ja sam iskoristio creva na presi metalna od ulja da prikacim dizne na njih :)

Prikolica za senazu.

Planiram u skorijoj buducnosti da kupim prikolicu za senazu, pa me interesuje na sta bi trebaobda obratim paznju prilikom odabira? Koliko nozeva treba da ima da bi seckala masu kako valja?

pozz koji je najbolji sakupljac rotacioni od 2,50 m imao sam fahr i nije mi nesto bio prodo sam tako da sad utzimam drugi i nebih napamet zelio bih cuti vasa iskustva

Ja bi za nekih 5-10 dana trebalo da uzmem neki italijanski, treba covek da dotera vise komada pa da vidim na sta to lici, i reduktor je sa uljem...

Krone Swadro 710/26T zahvat 6,2m u jedan red ili 2 x 3,40 u dva reda

Kod nas na nasem trzistu dosta su zastupljeni inakulanti. Dok u Sajcarskoj za ove 7god koiko sam ovde josuvek nisam video , ni cuo da postoje. U Francuskoj nisam precizno gledao , ali ne secam se da sam vide na presama zakacene prskalice. Bas me zanima da li ih koriste nemi i austrijci, holandjani i belgijanci.

Nazad
Vrh