sumadinac10
Član
Mirko sve je kao što si napisao,glave su livene,specifični raonici a što se tiče ručice ovih dana ću da je ugradim,naime cug koji drži polugu mi se pre popustio, osovina okrenula plugovi pomerili,sreća što je bilo u zadnjoj brazdi sad sam ugradio 2 prstena sa spoljne strane rama kao na IMT-u tako da više nemože da šeta levo-desno stavio drugi cug i ručicu samo je još ostalo da ugradim onaj lepezasti deo sa urezima(neznam mu pravo ime) ukoji se zub sa ručice ukopčava,inače tražim još jedan takav da probam da na njega namestim sa nekim doduše prepravkama levi plug imam dve glave od levaka sa daskama,raonicima i ostalim ali nemam ram sada je skarabudžen na neki pravljeni ram ali nije to to,imam par njiva koje samo veliki traktor može da ore uzbrdo i nizbrdo dok ja sa manjim ne mogu pa bi mi on vršio posao da mogu da vratim brazdu iduće godine da mi se ne stvara obala.
Vladj moguće da zato služi meni je to skinuto a sa iskakanjem nisam imao problema..
Vladj moguće da zato služi meni je to skinuto a sa iskakanjem nisam imao problema..
Poslednja izmena: