fiat615
Član
Kod mene oltove plugove je bas tesko ja sam svog sremca htio prodati ali nisam mogao dobiti vise od 250 km tako da sam ga ostavio, malo ga uredio i ore odlicno jedino sto je niski kliners ali ide nekako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo da osvezim temu sa par slika,Slavonac dvojka noviji tip sa rucicom,godiste 1984.Prodao sam ga odmah,sad remontujem jos jedan isti takav.Sa ovim sam pre generalnog remonta orao pola hektara,prijatno me iznenadio,jako lako se vuce.
Druze vidim da se bavis ovim poslom i imao bi jedno pitanje za tebe.. Da li bi mogao da mi nabavis osovinu kao sa ovog pluga sa tvojih slika??? Znaci imam onu staru koja nema ovu rucku za pomeranje.. Hteo bi na mom plugu da prepravim to da bude kao na ovom sa slike....
- - - - - - - - - -
Evo ovo je mojih ruku delo ja sam prezadovoljan kako sam orao sa njim,vukao ga je Belarus 820 sasvim lepo,dubina je zadovoljavajuca orao sam i zimsko i za zito bez problema... Samo mi je problem u zimskom oranju na vecoj dubini ova osovina za poluge (hoce 820 da je sahrani) pa bi je zamenio kao sa gornje slike,a i imacu mogucnosti da stelujem osovinu a ne ovako da sam bio primoran da je zavarim jer oni orginal srafovi nisu mogli da istrpe opterecenje.. I da sad bi mu zamenio raonike (neke dobre bi stavio samo ostrece)..Evo sliek,uzgred plug me je kostao malo vise od 150 (za dva pluga) i plus farba cevi i srafovi neka bude sve 200e dobio sam trobrazni plug..
- - - - - - - - - -
Evo jos jedne slike..