Ovo mi baš nije jasno. Drugar je imao trobrazdnog Posavca (3 x 30) i dvobrazdnog IMT 755, navodno iz prvih serija, sa engleskim daskama. Ove daske na 755 su se oduvek sijale kao ogledalo, nikad nisu lepile, i trebalo je baš dosta da stoje na vlazi i kiši da počnu da rđaju, za razliku od domaćih IMT daski koje za dan-dva već počnu da žute... Pošto mu 755 nije trebao, rešio je da ga proda, ali ga je bilo žao njegovih dasaka, pa je onda prebacio te dve 755 daske na Posavca, a sa Posavca nazad na 755, koji je potom prodao. I u toj razmeni je sve pasovalo rupa na rupu.
Onda je kasnije preuredio svog Posavca tako što mu je zamenio originalne "noge" za duže (tako da je dobio veći klirens), i kupio mu je nove rešetkaste (Čantavirske) glave. Kasnije smo ja i on nešto trgovali, i u toj trgovini sam dobio one tri Posavčeve glave (jedna sa originalnom Posavac daskom, i dve sa onim engleskim daskama). Ja sam odmah te dve engleske daske prebacio na moj IMT 756 plug, a sa 756 daske vratio na ove Posavčeve glave bez ikakvih problema sa rupama. Doduše, nisam to sve stegao onako ljudski, već samo privrnuo da stoje na kozlacu, jer ne planiram ništa da radim sa njima (doduše planirao sam da pravim neki 3 x 30 cm plug (zato sam ih i uzeo u trgovini), ali sam posle odustao), odnosno ići će na prodaju, ako uopšte nekom to treba.
Dakle penta ovog posta je da je ovde sve poasovalo rupa na rupu u razmeni dasaka IMT - Posavac.