fiat615
Član
Kako se nemoze variti stari je sa obicnim elektrodama vario daske na imt fop 610 04 kod mene su daske sve izvarene posto sam vuko ga sa traktorom od 66 ks i malo malo pukne. A na oltu se daske bas odlicne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
drugari jel bi mogo imt 539 ovo da vuce? imam u komsiluku coveku stoji sto godina u siblju. na njemu su mislim glave 30cm. mislimJe li ovo olt-ov plug.Da nelazem narod ako nije.
Pozdrav forumapši,nisam dosada pisao u ovoj temi pa dam i ja svoj doprinos,imam i ja OLT-ov dvobrazni plug 2x12* valjda potpuno isti kao što imaju članovi DULEBDP i LANDINIDRAJVER na trećoj stranici ove teme,nije mi jasno zbog čega imam na njemu dve pločice jedna je od IMT-a,a druga od OLT-a,dali je to bila neka koperacija neznam nosi na sebi oltov crtak karakterističan po onoj krivoj šipki oko crtaka na kojoj ima lančić i na kraju drugog postavka ima jedan ispupčeni tanjir sa oprugom verovatno da čisti brazdu.Zna li neko od vas nešto više o njemu možda i ja grešim u vezi proizvođača.