Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al ta daska i radi posao,treba konja da vuku,al zaore kao mnogo skuplji plugovi.Za koliko si ga našao? Misliš da ćeš sa menjanjem samo dasaka smanjiti tu otvorenost? Ja imam neke oltove daske, ne korišćene, ali su znatno veće od ovih, tj duže.
DA, velika je šteta OLTa, priča se o nastavku proizvodnje na drugoj lokaciji, al to su sve samo priče
kada je ljudima draže kupiti strani plug za puno više novca i dozvoliti da naše propada, a plug je odličan, a kupci OLTa su bili najčešće manji poljoprivrednici i kombinati, kako su to preuzeli određeni ljudi, kombinata više nema, tada uzimaju sve izvana, i tako je došlo do kraja i naše poljo industrije.....
a osim plugova, olt je imao odlične i kvalitetne tanjurače, kao i sijačice po licenci nodeta, to su 3 artikla koji su kod njih bili odlični.....sada mogu napraviti usporedbu imt i olt pluga, jer imam oba