Dobro je, dat cu vam ja janje ako ste toliko zeljni...
Kazem vam fino, nadjite prepiske po forumu tamo od prije 4-5 godina kad sam se ja raspitivao za 820.2 jos sam neke foruma se koje poznam da rade s rusevima zvao da mi objasne kako to radi i svi pricali isto da bi se sad okrenula prica. Mogli ste i snimke iz Poljske postaviti kako vladimirac radi s tri glave plugom.
Usporedjujete
BABE
i
ZABE
Ja znam sta su mi svi vlasnici ruseva tad pricali za 820.2. Sad ispada da je 82.1 puno jaci i bolji stroj. Samo mi NIKAKO nije jasno sto onda forumasi s rusevima i zapadnima traktorima snage 120ks rade s 3 glave plugovima? Oni svi sad ispadaju BUDALE, dzabe trose gorivo mogu sve fino poorati s 82.1 dzabe kupovali tolike traktore... Ili jednostavnim racunanjem dobijemo da je to 26ks po pluznom tjelu. Mahom se u temo "ORANJE" pise da bez minimalnih 30ks po tjelu nema posla, preporuca se i 40 po mogucnosti.
Matematika mi nije jaca strana ali imam digitron
80ks 3 glave
105ks 4 glave
130ks 5 glava
i tako dalje. To vam je taj omjer "ruskih konjskih snaga" gdje jedna ruska vrijedi za dvije zapadne
MALO MORGEN.
Vlasnici ruskih traktora su medju NAJ NEREALNIJIM ljudima koje poznajem. Bili u SRB ili HR, to je isto. Kao da su zaracani... Cast rijetkim izuzetcima koji priznaju realnu situaciju.
Dobio sam davnih dana opomenu i zamolbu da vise ne pisem u MTZ temi jer vrijedjam clanove cinjenicama pa ja vas jednako molim da ovu prepisku preselite tamo pa si dokazujte dokle hocete i sto hocete.
Hvala na paznji.