Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da nije mjesto za oglas, al evo napista ću i tu pa nek moderatori obrišu ako smatraju da to vamo neprolazi. Trebam-kupujem nosač brazde (izgubljen, ukraden, nesto, nema ga više, propo uzemlju...) poveznicu između grede (okvira) i glave za plug OLT Alkar 1x40 sa daskom od Posavca. Plug je OLT Posavac, 1984. g. i neka je prelazna serija sa Alkara na Posavca. Na slici je identičan plug i označen taj dio koji mi treba.
sa 47-com orem prvom bez problema na oko 25 cm,plug 756 nizi klirens,trecom orem samo kad je teska zemlja ili veliko brdoMnogi me ubedjivali u to ali ja jednostvno nemogu... Nemam plug koga bi mogao da vucem sa prvom,ovaj trobrazni nemogu,lemind mi se tesko vukao,i sa njim vise ni ne orem.. Jedino bas kad nece ni jedan plug u zemlju ja zakacim Leminda za 820.... Sad imam da izorem jednu takvu njivu bila je livada 25 godina samo kosena!!! Tu ce da radi lemind sa 820...