sumadinac10
Član
Kolega ciro ja imam Slavonca i tražim da kupim još jedan netrebaju mi daske i raonici ostalo neka ima,imam daske i raonike od nekih levih plugova pa bih taj prepakovao da napravim jedan levi kompletan da nema kod tebe nešto tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta bi bilo kad bi svi mogli da oru na razor i slog kao ti Mora neko i da ide prazan uzbrdo kao sto rece mirko.Samo na zalaz. Nema tog raktora koji moze da vuce plug uzbrdo.
zombii izvini ali ovo je ravnica,kod mene je brdo ko NOS tako kad orem po noći kratka svjetla tuku svetom Petru pod tabane
Inače, jedna stvar me malo buni. Imam plug koji može da se pomjera po rudi na lijevu stranu, sa one dvije debele bolcne. Nikad mi nije bilo načisto čiji je to plug, OLT ili Leskovac? Jedni tvrde ovo, drugi ono, na plugu nema nikakve oznake a otac ga je kupio prije 100 godine i ne sjeća se ničega o njemu.