Ovo mi je bitno. Hvala ti na odgovoruPošto tamo gde je termostat neće dostići tih 25, kupatilo i hodnik će se grejati non stop i sigurno dostići tu željenu veću temperaturu, čak će je verovatno i preći..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mi je bitno. Hvala ti na odgovoruPošto tamo gde je termostat neće dostići tih 25, kupatilo i hodnik će se grejati non stop i sigurno dostići tu željenu veću temperaturu, čak će je verovatno i preći..
Ako je on/off termostat, bojler uvek greje na zadatu temperaturu polaznog voda kad je ON, a kad je OFF onda gasi plamenik. Pošto glave na radijatorima ne dozvole da raste temp. prostora grejanje će raditi non stop na toj podešenoj temperaturi polaznog voda.Ja neću toliku temp stavljati, krenucu sa 40 pa lagano povećavati u zavisnosti od spoljne. Kako napolju bude minus tako povećavati maks temp polaza. Da li će bojler u tom slučaju grejati vodu na podešenu maksimalnu temp polaznog voda u kupatilu i hodniku iako termostat u dnevnom boravku nije dostigao zadatu (25) jer su glave ograničile temp na 22 stepena?
Ja sam otvorio temu o njima, potraži.Jel radio neko solarne panele sa prikljucenjem na mrezu?
Ja završio, 9m (oko pola m bukva ostatak hrast) juce briket pola tone stiglo.Pribavlja li ko ogrev ili je samo rashlađivanje trenutno na pameti?
Koja cena je sada?Pelet nabavljen za naredne dve godine. Nema iznenadjenja.
Kako to ide?Uzeto 16.5 kubika bukovih trupaca preko srbija sume.Miran sam nekoliko godine.